Tahin-mayo dip med fyldte agurkebåde
Sæt sejlene med denne lækkerbisken. Agurkebåde fyldt med ost, asparges og røget laks giver et let og forfriskende knas, mens tahin-mayoen tilføjer en perfekt nøddeagtig smag.
Ingredienser
Tahin-mayo dip:
Agurkebåde:
Fremgangsmåde
Step 1
3 spsk. mayonnaise – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. tahin – 1 spsk. citronsaft – 1 tsk. citronskal – 1 tsk. Tabasco – 1 tsk. tørret timian – 1 tsk. sorte sesamfrø – 1 spsk. hakkede peanuts
Bland alle ingredienserne til dippen godt sammen, og stil dippen på køl.
Step 2
2 lange agurker – 140 g flødeost – 1 spsk. hakket persille – 1 spsk. hakket purløg – 1 spsk. citronskal – ½ tsk. sort peber
Skær agurkerne over på langs, og fjern kernerne med en ske. Bland flødeosten med krydderurterne, citronskal og sort peber. Fyld de halve agurker med blandingen.
Step 3
½ bundt asparges – 1 tsk. olivenolie – 50 g skiveskåret røget laks – 1 tsk. dild
Skær asparges i mindre stykker, og steg dem i olivenolie. Læg dem oven på den ene fyldte agurk. Læg det skiveskårne laks og dild oven på den anden fyldte agurk. Server sammen med tahin-mayo dippen.
Opskrifts-ID: 1253
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide