Tahin-mayo dip med fyldte agurkebåde
Tahin-mayo dip med fyldte agurkebåde

Tahin-mayo dip med fyldte agurkebåde

Samlet tid15 min.
10 min.Arbejdstid
5 min.Tilberedningstid

Sæt sejlene med denne lækkerbisken. Agurkebåde fyldt med ost, asparges og røget laks giver et let og forfriskende knas, mens tahin-mayoen tilføjer en perfekt nøddeagtig smag.

Ingredienser

2 Portioner

Tahin-mayo dip:

3 spsk.
mayonnaise
1 spsk.
tahin
1 spsk.
citronsaft
1 tsk.
citronskal
1 tsk.
Tabasco
1 tsk.
tørret timian
1 tsk.
sorte sesamfrø
1 spsk.
hakkede peanuts

Agurkebåde:

2 
lange agurker
140 g
flødeost
1 spsk.
hakket persille
1 spsk.
hakket purløg
1 spsk.
citronskal
 ½ tsk.
sort peber
 ½ bundt
asparges
1 tsk.
olivenolie
50 g
skiveskåret røget laks
1 tsk.
dild
Næringsindhold:2585 kJ / 648 kcal
58,3 gFedt
18 gProtein
11,2 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

3 spsk. mayonnaise – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. tahin – 1 spsk. citronsaft – 1 tsk. citronskal – 1 tsk. Tabasco – 1 tsk. tørret timian – 1 tsk. sorte sesamfrø – 1 spsk. hakkede peanuts

Bland alle ingredienserne til dippen godt sammen, og stil dippen på køl.

Step 2

2  lange agurker – 140 g flødeost – 1 spsk. hakket persille – 1 spsk. hakket purløg – 1 spsk. citronskal –  ½ tsk. sort peber

Skær agurkerne over på langs, og fjern kernerne med en ske. Bland flødeosten med krydderurterne, citronskal og sort peber. Fyld de halve agurker med blandingen.

Step 3

 ½ bundt asparges – 1 tsk. olivenolie – 50 g skiveskåret røget laks – 1 tsk. dild

Skær asparges i mindre stykker, og steg dem i olivenolie. Læg dem oven på den ene fyldte agurk. Læg det skiveskårne laks og dild oven på den anden fyldte agurk. Server sammen med tahin-mayo dippen.

Opskrifts-ID: 1253

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

3 spsk. mayonnaise – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. tahin – 1 spsk. citronsaft – 1 tsk. citronskal – 1 tsk. Tabasco – 1 tsk. tørret timian – 1 tsk. sorte sesamfrø – 1 spsk. hakkede peanuts

Bland alle ingredienserne til dippen godt sammen, og stil dippen på køl.

2 lange agurker – 140 g flødeost – 1 spsk. hakket persille – 1 spsk. hakket purløg – 1 spsk. citronskal – ½ tsk. sort peber

Skær agurkerne over på langs, og fjern kernerne med en ske. Bland flødeosten med krydderurterne, citronskal og sort peber. Fyld de halve agurker med blandingen.

½ bundt asparges – 1 tsk. olivenolie – 50 g skiveskåret røget laks – 1 tsk. dild

Skær asparges i mindre stykker, og steg dem i olivenolie. Læg dem oven på den ene fyldte agurk. Læg det skiveskårne laks og dild oven på den anden fyldte agurk. Server sammen med tahin-mayo dippen.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.