Svampesuppe med sprød bacon og popcorn
Svampesuppe med sprød bacon og popcorn

Svampesuppe med sprød bacon og popcorn

Samlet tid 30 min.
5 min. Arbejdstid
25 min. Tilberedningstid

Denne fyldige svampesuppeopskrift er ren hygge i en skål. Den er virkelig enkel at lave, og den sprøde bacon, popcorn og krydderurter giver ekstra smag og tekstur. Det krydrede spark fra peberrod og jalapeno chili vil varme dig på en kold dag.

Ingredienser

2 Portioner
150 g
svampe (fx rørhatte, kantareller eller champignon)
 ½ 
løg
2 
fed hvidløg
30 g
smør
700 ml
grøntsagsbouillon
 ¼ tsk.
gurkemeje
 ¼ tsk.
peber
1 spsk.
creme fraiche
1 tsk.
peberrod

Servér med

50 g
røgede baconskiver
20 g
popcorn
1 spsk.
frisk persille
1 spsk.
frisk dild
1 spsk.
hakket jalapeno chili
Næringsindhold: 1543 kJ  /  369 kcal
30,2 g Fedt
10,2 g Protein
16,3 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skyl og skær svampene i skiver. Svampene steges i smør i en gryde sammen med løg og finthakket hvidløg. Hæld bouillon i, krydr med gurkemeje og peber og lad det hele koge i 20 minutter. Bland creme fraiche med peberrod og Kikkoman sojasauce. Tilsæt dette til suppen, og kog i yderligere 1-2 minutter.

Step 2

Steg eller grill baconskiverne, indtil de er gyldenbrune og sprøde.

Step 3

Servér suppen med baconskiver, popcorn, persille, dild og jalapeno peberfrugter.

Opskrifts-ID: 1041

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skyl og skær svampene i skiver. Svampene steges i smør i en gryde sammen med løg og finthakket hvidløg. Hæld bouillon i, krydr med gurkemeje og peber og lad det hele koge i 20 minutter. Bland creme fraiche med peberrod og Kikkoman sojasauce. Tilsæt dette til suppen, og kog i yderligere 1-2 minutter.

Steg eller grill baconskiverne, indtil de er gyldenbrune og sprøde.

Servér suppen med baconskiver, popcorn, persille, dild og jalapeno peberfrugter.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.