

Suppe af kokosnød og fersken med frugtspyd
En lækker og forfriskende sommersuppe lavet af aromatiske ferskner, ferskensaft, kokosmælk, Kikkoman sojasauce og citronsaft. Suppen serveres iskold og pyntes med farverige spyd af ferskner og hindbær.
Fremgangsmåde
Step 1
Fersknerne: Fjern skindet, halver frugterne og fjern stenen. Skær derefter frugtkødet i tern.
Step 2
Purér halvdelen af fersknerne sammen med ferskensaft og kokosmælk. Smag til med Kikkoman sojasauce, citronsaft og sukker.
Step 3
Tilsæt halvdelen af ferskenternene til suppen. Resten kan stikkes på spyd sammen med hindbærrene.
Step 4
Hæld suppen op og pynt med kokosflager og frugtspyd inden servering.
Tip:
Server med vaniljeis ovenpå suppen
Brug vaniljesukker i stedet for almindelig sukker.
Opskrifts-ID: 1142
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide