

Spinatsalat med sprøde grøntsager og en dressing af sesam og jordnødder.
Denne nemme, vegetariske salat forener spinat med rå gulerod og kinaradise i en nøddedressing.
Fremgangsmåde
Step 1
Hæld alle ingredienserne til dressingen i et glas med låg, og sørg for at låget er skruet godt fast. Ryst glasset indtil alle ingredienserne er blevet blandet godt sammen.
Step 2
Skyl spinaten, og put den i en skål. Skræl og skær både kinaradise og gulerod i tynde stave. Hak purløget fint, og tilføj det til grøntsagerne.
Step 3
Rist sesamfrø og peanuts på en tør pande sammen med stødt, røget paprika. Bland dem med salaten, og hæld dressingen henover lige inden servering.
Tip:
Mirin kan erstattes af riseddike og lidt sukker eller honning.
Opskrifts-ID: 1138
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide