Spansk gryderet med muslinger og chorizo
Spansk gryderet med muslinger og chorizo

Spansk gryderet med muslinger og chorizo

Samlet tid 35 min.
10 min. Arbejdstid
25 min. Tilberedningstid

Muslinger og chorizo simret i en tomatsauce med røget paprika, hvidløg og persille. Smagene intensiveres af Kikkoman sojasauce, der er fyldt med umami.

Ingredienser

2 Portioner
3 spsk.
olivenolie
4 spsk.
skiveskåret chorizo
1 
løg
1 spsk.
hakket hvidløg
 ½ spsk.
røget paprika
400 g
hakkede tomater
500 g
friske muslinger
1 håndfuld
En håndfuld hakket persille
 ¼ 
citron
Næringsindhold: 1966 kJ  /  470 kcal
25 g Fedt
36 g Protein
24 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

3 spsk. olivenolie – 4 spsk. skiveskåret chorizo – 1  løg – 1 spsk. hakket hvidløg –  ½ spsk. røget paprika – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce400 g hakkede tomater

Steg chorizo i olivenolie på en pande ved middelhøj varme. Skru ned for varmen, tilsæt det hakkede løg og lad det mørne i ca. 5 minutter. Tilsæt hvidløg, røget paprika og Kikkoman sojasauce og svits det hele i yderligere 2 minutter. Pas på, at hvidløget ikke brænder på. Tilsæt de hakkede tomater, skru op for varmen og kog blandingen indtil halvdelen af væsken er fordampet.

Step 2

500 g friske muslinger – 1 håndfuld En håndfuld hakket persille –  ¼  citron, halveret

Hæld de rensede muslinger i tomatsaucen. Læg låg på panden og lad dem dampe i den varme sauce i 3-5 minutter, indtil de åbner sig. Den hakkede persille blandes i, og gryderetten serveres i en skål. Server med citronbåde, der kan dryppes ud over retten efter smag og behag. 

Tip:

Spis gryderetten med det samme sammen med en sprød baguette. Brødet kan bruges til at opsamle saucen på tallerkenen.

Opskrifts-ID: 1162

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

3 spsk. olivenolie – 4 spsk. skiveskåret chorizo – 1 løg – 1 spsk. hakket hvidløg – ½ spsk. røget paprika – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce400 g hakkede tomater

Steg chorizo i olivenolie på en pande ved middelhøj varme. Skru ned for varmen, tilsæt det hakkede løg og lad det mørne i ca. 5 minutter. Tilsæt hvidløg, røget paprika og Kikkoman sojasauce og svits det hele i yderligere 2 minutter. Pas på, at hvidløget ikke brænder på. Tilsæt de hakkede tomater, skru op for varmen og kog blandingen indtil halvdelen af væsken er fordampet.

500 g friske muslinger – 1 håndfuld En håndfuld hakket persille – ¼ citron, halveret

Hæld de rensede muslinger i tomatsaucen. Læg låg på panden og lad dem dampe i den varme sauce i 3-5 minutter, indtil de åbner sig. Den hakkede persille blandes i, og gryderetten serveres i en skål. Server med citronbåde, der kan dryppes ud over retten efter smag og behag. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.