Små tårne af søde kartofler
Lækre teriyaki-tårne af søde kartofler, sprød bacon, squash, smeltet goudaost og en aromatisk glace af Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning. Det hele serveres med en cremet sojadip og passer til enhver lejlighed, især når man er på farten.
Fremgangsmåde
Step 1
1 spsk. vegetabilsk olie – 300 g søde kartofler – 200 g squash – 4 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning – 100 g skiveskåret bacon – 100 g revet goudaost
Forvarm ovnen til 180 °C og smør en muffinsform med olie. Skræl de søde kartofler og skær både dem og squash i tynde skiver. Vend dem i Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning. Skær bacon i mindre stykker. Læg skiftevis søde kartofler, squash, bacon og goudaost i muffinsformene og bag dem i 25 minutter.
Step 2
80 g flødeost – 1 spsk. mayonnaise – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Bland alle ingredienserne sammen til en dip.
Step 3
1 spsk. friskhakket timian – Friskmalet peber
Fjern tårnene med de søde kartofler fra formene og stabiliser dem med træspyd. Drys med timian og peber og server sammen med dippen.
Opskrifts-ID: 1287
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide