

Salat med majs, feta og bær
Kombinationen af grillet majs, frugter og friske krydderurter gør det til et perfekt tilbehør til grillet kød og fisk.
Ingredienser
Dressing:
Fremgangsmåde
Step 1
Til dressingen blandes Kikkoman sojasauce godt sammen med honning, olivenolie og citronsaft i en skål. Der kan tilføjes en smule Tabasco, hvis man ønsker det.
Step 2
Dryp lidt Kikkoman sojasauce og olivenolie på majskolben. Pak den ind i alufolie, og læg den på en grill. Majskolben skal tilberedes i ca. 30 minutter. Sørg for at vende den jævnligt. Når den er tilberedt fjernes majskornene fra kolben med en skarp kniv.
Step 3
Skær avocadoen ud i store tern.
Step 4
Skær først agurken i kvarte og dernæst i skiver.
Step 5
Skær løget i tynde, halve ringe.
Step 6
Den skyllede spinat lægges i en stor skål. Tilføj nu majskorn, frugt, avocado, agurk og krydderurter. Det hele blandes godt sammen. Anret det på tallerkenerne, tilføj fetaost og dryp den færdige dressing henover.
Opskrifts-ID: 1124
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide