Salat med grillede rejer

Samlet tid 30 min.
30 min. Arbejdstid

Grillretter kan være lette og yderst velsmagende. Grillede rejer er fyldt med smag og de udgør en lækker helhed, når de serveres med hjertesalat og paprika.

Ingredienser

3 Portioner
250 g
hvide rejer
150 g
peberfrugt
100 g
vårsalat
2 spsk.
frisk persille

Marinade til rejer

2 spsk.
olivenolie
2 
fed hvidløg

Yoghurt- og persillesauce

160 g
yoghurt naturel
1 spsk.
olivenolie
2 spsk.
hakket persille
En knivspids peber
Næringsindhold: 1310 kJ  /  313 kcal
19 g Fedt
24 g Protein
10 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Bland Ponzu-saucen med olivenolie og hakket hvidløg.

Step 2

Gnid de rengjorte rejer med marinaden, og sæt dem til side i 10 minutter. Efter denne tid grilles de på begge sider, indtil de bliver gyldenbrune.

Step 3

I løbet af denne tid blandes yoghurt med hakket persille, olivenolie og peber.

Step 4

Bland de færdige rejer med salat og hakket peberfrugt. Servér dem med yoghurt og persillesauce.

Opskrifts-ID: 1009

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Bland Ponzu-saucen med olivenolie og hakket hvidløg.

Gnid de rengjorte rejer med marinaden, og sæt dem til side i 10 minutter. Efter denne tid grilles de på begge sider, indtil de bliver gyldenbrune.

I løbet af denne tid blandes yoghurt med hakket persille, olivenolie og peber.

Bland de færdige rejer med salat og hakket peberfrugt. Servér dem med yoghurt og persillesauce.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.