Salat af fennikel, edamamebønner og valnødder med dressing af Ponzu Citrus Sojasauce, basilikum og dild
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 160 °C. Rist valnødderne på en flad bageplade i 15-20 minutter, til de er let brune og dufter. Lad valnødderne køle af, og bræk dem i mindre stykker.
Step 2
Fjern det yderste grove lag af fennikelknoldene. Skær dem i kvarte og derefter i så tynde skiver som muligt. Brug evt. et mandolinjern. Skær radiserne i kvarte. Pluk bladene af basilikummen og dilden, og snit dem groft.
Step 3
Kom Ponzu Citrus Sojasauce og olivenolie i et rent og tomt syltetøjsglas, og ryst blandingen i 20-30 sekunder, indtil dressingen er emulgeret og har en jævn konsistens. Bland garnituren let sammen med grøntsagerne, og hæld dressingen over inden servering.
Opskrifts-ID: 64
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide