

Regnbueørred med dild og porre
Samlet tid
35 min.
35 min.
Tilberedningstid
Ørred fyldt med porre krydret med dild og teriyaki-marinade er en god, sund og fyldig grillet middagsret.
Næringsindhold:
2068 kJ
/
494 kcal
29 g
Fedt
49 g
Protein
8 g
Kulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Snit porren i skiver. Bland den med hakket dild, teriyaki-marinade og olie.
Step 2
Fyld den rengjorte fisk med krydret porre.
Step 3
Grill fisken på begge sider på en varm pande.
Step 4
Servér med frisk flûte.
Opskrifts-ID: 1018
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide