

Phó gà suppe med risnudler og kylling
Ingredienser
Kylling:
Bouillon:
Fyld:
Fremgangsmåde
Step 1
Skær kyllingebrystet i tynde skiver, og lad kødet marinere i Kikkoman Teriyaki Marinade i mindst 30 minutter.
Step 2
Bouillon: Hak salatløget, brun det let i koncentreret smør, og kog gryden af med kødbouillon. Tilsæt krydderier, og lad det hele simre i ca. 30 minutter under låg. Smag evt. bouillonen til med fiskesauce, og si den gennem en finmasket si.
Step 3
Mens bouillonen koger: Læg risnudlerne i en stor skål, hæld kogende, letsaltet vand over, og lad nudlerne trække i ca. 6 minutter. Hak koriander, thaibasilikum og mynte, og snit chilien i fine ringe. Skær limefrugten i 8 både. Lad det marinerede kyllingekød dryppe af. Kom kødet i bouillonen, og lad det simre i 3 minutter, til det er mørt.
Step 4
Lad risnudlerne dryppe af i et dørslag. Anret nudlerne og mungbønnespirerne i fire suppeskåle eller på dybe tallerkener. Fordel de hakkede krydderurter og chiliringene ovenpå. Tilsæt den kogende varme bouillon. Sørg for at fordele kyllingestykkerne ligeligt. Pynt med limebåde inden servering.
Opskrifts-ID: 107
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide