Pandekager med gulerødder, knoldselleri og krydderurter

Samlet tid 25 min.
10 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

Rodfrugterne er stjernen i denne pandekageopskrift. Pandekagerne er sunde og mættende og velegnede som vegetarisk frokost eller aftensmåltid i de kølige efterårsmåneder.

Ingredienser

2 Portioner
150 g
gulerødder
100 g
knoldselleri
1 
løg
1 bundt
purløg
 ½ bundt
persille
4 
mynteblade
100 g
fuldkornshvedemel
 ½ tsk.
bagepulver
2 
æg
100 ml
mælk
1 nip
peber

Yderligere:

2 spsk.
rapsolie til stegning
Persille til servering
Næringsindhold: 1846 kJ  /  441 kcal
16 g Fedt
20 g Protein
46 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

150 g gulerødder – 100 g knoldselleri – 1  løg – 1 bundt purløg –  ½ bundt persille – 4  mynteblade

Riv gulerødder og knoldselleri. Hak løg, purløg, persille og mynte fint og bland det sammen med grøntsagerne.

Step 2

100 g fuldkornshvedemel –  ½ tsk. bagepulver – 2  æg – 100 ml mælk – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 nip peber

Sigt melet ned i en skål og bland det med bagepulver. I en anden skål piskes æggene med mælk og Kikkoman sojasauce. Det hele blandes nu sammen til en pandekagedej. Grøntsagsblandingen med krydderurter blandes i pandekagedejen og krydres med peber.

Step 3

2 spsk. rapsolie til stegning – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – Persille til servering

Opvarm en smule af olien i en stegepande og skru ned for varmen. Hæld små klatter af pandekagedejen på panden og steg de små pandekager på begge sider. Pandekagerne serveres varme med krydderurter og Kikkoman sojasauce.

Opskrifts-ID: 1149

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

150 g gulerødder – 100 g knoldselleri – 1  løg – 1 bundt purløg –  ½ bundt persille – 4  mynteblade

Riv gulerødder og knoldselleri. Hak løg, purløg, persille og mynte fint og bland det sammen med grøntsagerne.

100 g fuldkornshvedemel –  ½ tsk. bagepulver – 2  æg – 100 ml mælk – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 nip peber

Sigt melet ned i en skål og bland det med bagepulver. I en anden skål piskes æggene med mælk og Kikkoman sojasauce. Det hele blandes nu sammen til en pandekagedej. Grøntsagsblandingen med krydderurter blandes i pandekagedejen og krydres med peber.

2 spsk. rapsolie til stegning – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – Persille til servering

Opvarm en smule af olien i en stegepande og skru ned for varmen. Hæld små klatter af pandekagedejen på panden og steg de små pandekager på begge sider. Pandekagerne serveres varme med krydderurter og Kikkoman sojasauce.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.