Pandekager med gulerødder, knoldselleri og krydderurter
Rodfrugterne er stjernen i denne pandekageopskrift. Pandekagerne er sunde og mættende og velegnede som vegetarisk frokost eller aftensmåltid i de kølige efterårsmåneder.
Fremgangsmåde
Step 1
150 g gulerødder – 100 g knoldselleri – 1 løg – 1 bundt purløg – ½ bundt persille – 4 mynteblade
Riv gulerødder og knoldselleri. Hak løg, purløg, persille og mynte fint og bland det sammen med grøntsagerne.
Step 2
100 g fuldkornshvedemel – ½ tsk. bagepulver – 2 æg – 100 ml mælk – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 nip peber
Sigt melet ned i en skål og bland det med bagepulver. I en anden skål piskes æggene med mælk og Kikkoman sojasauce. Det hele blandes nu sammen til en pandekagedej. Grøntsagsblandingen med krydderurter blandes i pandekagedejen og krydres med peber.
Step 3
2 spsk. rapsolie til stegning – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – Persille til servering
Opvarm en smule af olien i en stegepande og skru ned for varmen. Hæld små klatter af pandekagedejen på panden og steg de små pandekager på begge sider. Pandekagerne serveres varme med krydderurter og Kikkoman sojasauce.
Opskrifts-ID: 1149
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide