

Onigirazu med jordbærmascarpone
Nyd denne søde jordbærmascarpone onigirazu-sandwich fyldt med ris og sprødt pistaciefyld. Den er pakket ind i tang og er lige så sjov at spise, som den er at tilberede.
Fremgangsmåde
Step 1

120 g sushiris – 30 g flormelis – 20 ml riseddike – 20 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Kog risen i henhold til pakkens anvisninger. Tilsæt de resterende ingredienser og bland det hele godt sammen. Lad det køle af i 30 minutter.
Step 2

80 g jordbær – 120 g mascarpone – 30 g pistacienødder – 1 tsk. sorte sesamfrø
Hak jordbærrene fint og bland dem med mascarpone, hakkede pistacienødder og de sorte sesamfrø.
Step 3

2 ark noritang – Et par jordbær
Fordel risen på begge ark noritang. Læg et lag jordbærcreme fra step 2 ovenpå det ene ark, og læg det andet ark ovenpå med ris-siden vendt nedad mod cremen. Skær den færdige sandwich i 4 stykker (2 per person).
Server den færdige ret på tallerkener og pynt med jordbær.
Tip:
Du kan også bruge mango i stedet for jordbær.
Opskrifts-ID: 1372
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide