Onigirazu med jordbærmascarpone
Onigirazu med jordbærmascarpone

Onigirazu med jordbærmascarpone

Samlet tid80 min.
40 min.Tilberedningstid
10 min.Arbejdstid
30 min.Afkølingstid

Nyd denne søde jordbærmascarpone onigirazu-sandwich fyldt med ris og sprødt pistaciefyld. Den er pakket ind i tang og er lige så sjov at spise, som den er at tilberede.

Ingredienser

2 Portioner

Ris:

120 g
sushiris
30 g
flormelis
20 ml
riseddike

Creme:

80 g
jordbær
120 g
mascarpone
30 g
pistacienødder
1 tsk.
sorte sesamfrø
2 
ark noritang

Pynt:

Et par jordbær
Næringsindhold:2784 kJ / 665 kcal
32,5 gFedt
12,6 gProtein
79,2 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

120 g sushiris – 30 g flormelis – 20 ml riseddike – 20 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Kog risen i henhold til pakkens anvisninger. Tilsæt de resterende ingredienser og bland det hele godt sammen. Lad det køle af i 30 minutter.

Step 2

80 g jordbær – 120 g mascarpone – 30 g pistacienødder – 1 tsk. sorte sesamfrø

Hak jordbærrene fint og bland dem med mascarpone, hakkede pistacienødder og de sorte sesamfrø. 

Step 3

2  ark noritang – Et par jordbær

Fordel risen på begge ark noritang. Læg et lag jordbærcreme fra step 2 ovenpå det ene ark, og læg det andet ark ovenpå med ris-siden vendt nedad mod cremen. Skær den færdige sandwich i 4 stykker (2 per person). 
Server den færdige ret på tallerkener og pynt med jordbær.

Tip:

Du kan også bruge mango i stedet for jordbær.

Opskrifts-ID: 1372

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

120 g sushiris – 30 g flormelis – 20 ml riseddike – 20 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Kog risen i henhold til pakkens anvisninger. Tilsæt de resterende ingredienser og bland det hele godt sammen. Lad det køle af i 30 minutter.

80 g jordbær – 120 g mascarpone – 30 g pistacienødder – 1 tsk. sorte sesamfrø

Hak jordbærrene fint og bland dem med mascarpone, hakkede pistacienødder og de sorte sesamfrø. 

2 ark noritang – Et par jordbær

Fordel risen på begge ark noritang. Læg et lag jordbærcreme fra step 2 ovenpå det ene ark, og læg det andet ark ovenpå med ris-siden vendt nedad mod cremen. Skær den færdige sandwich i 4 stykker (2 per person). 
Server den færdige ret på tallerkener og pynt med jordbær.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.