Omelet med svampe, grønkål og feta
Denne nemme, vegetariske omelet-opskrift er perfekt til din morgenmad eller brunch. Den serveres med svampe med urter og grønkål blandet med feta. Lækkert og sundt.
Fremgangsmåde
Step 1
Skær svampene i skiver. Svits dem på en pande i smør, indtil de er blevet let brune. Derefter tilsættes Kikkoman Naturligt brygget sojasauce, peber og 1 spsk. hakket purløg.
Step 2
Pisk æggene godt sammen og krydr med Kikkoman Naturligt brygget sojasauce og peber
Step 3
Smelt smørret i en pande. Hæld æggene på panden og steg blandingen under låg ved lav varme, indtil æggeblandingen er fast. Læg den færdige omelet på en tallerken.
Step 4
Server omeletten med de svitsede svampe og blandingen af grønkål, feta og olivenolie. Drys med citronsaft og resten af de hakkede purløg efter smag og behag. Server med brød.
Opskrifts-ID: 1096
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide