Nem ærtesuppe med mynte, kikærter og fetaost
Nem ærtesuppe med mynte, kikærter og fetaost

Nem ærtesuppe med mynte, kikærter og fetaost

Samlet tid35 min.
10 min.Arbejdstid
25 min.Tilberedningstid

Denne skønne grønne suppeopskrift er lavet med friske ærter, men du kan også bruge optøede frosne ærter. Kikkoman Ponzu tilføjer en diskret citronagtig smag, og de ristede kikærter og feta giver en dejlig kontrast til suppens bløde konsistens. Velegnet til vegetarer.

Ingredienser

2 Portioner
100 g
kartofler
100 g
porrer
1 spsk.
smør
200 g
friske grønne ærter
700 ml
grøntsagsbouillon
 ½ tsk.
friskkværnet peber
1 spsk.
frisk mynte

Servér med

150 g
kogte kikærter
1 spsk.
olivenolie
1 spsk.
stødt paprika
1 tsk.
stødt koriander
60 g
fetaost
 ½ tsk.
peber
Næringsindhold:1810 kJ / 433 kcal
30,6 gFedt
14,6 gProtein
28,3 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Dice the potatoes, cut the leek into slices. In a saucepan, fry in butter, and when slightly softened, pour in the stock and add the peas. Season  with Kikkoman Ponzu lemon  and pepper. Cook for 20 minutes.

Step 2

Meanwhile, preheat the oven to 200 ⁰C. Coat the rinsed chickpeas with olive oil, ground paprika and coriander. Place in a tin and bake for 15 minutes.

Step 3

Using a blender, blend the soup until smooth and sprinkle with fresh mint. Serve with roasted chickpeas and crumbled feta cheese.

Opskrifts-ID: 1040

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Dice the potatoes, cut the leek into slices. In a saucepan, fry in butter, and when slightly softened, pour in the stock and add the peas. Season  with Kikkoman Ponzu lemon  and pepper. Cook for 20 minutes.

Meanwhile, preheat the oven to 200 ⁰C. Coat the rinsed chickpeas with olive oil, ground paprika and coriander. Place in a tin and bake for 15 minutes.

Using a blender, blend the soup until smooth and sprinkle with fresh mint. Serve with roasted chickpeas and crumbled feta cheese.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.