Muffins med pistaciecreme

Samlet tid 40 min.
20 min. Arbejdstid
20 min. Tilberedningstid

Vaniljemuffins får en helt ny smagsdimension, når man tilsætter naturligt brygget sojasauce fra Kikkoman. Tilsæt en lækker creme og pistacienødder for at få en helt ekstraordinær dessert.

Ingredienser

8 Portioner

Muffins:

300 g
hvedemel
1 ½ tsk.
bagepulver
 ½ tsk.
natron
150 g
sukker
2 
æg
125 ml
olie
200 ml
mælk
1 spsk.
vaniljeekstrakt

Pistaciecreme:

200 g
pistacie-pasta
50 g
hvid chokolade
125 ml
`double cream´ piskefløde
50 g
mascarpone

Derudover:

1 spsk.
hakkede pistacienødder
Næringsindhold: 1184 kJ  /  283 kcal
20,2 g Fedt
5,4 g Protein
36,5 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

300 g hvedemel – 1 ½ tsk. bagepulver –  ½ tsk. natron – 150 g sukker – 2  æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce125 ml olie – 200 ml mælk – 1 spsk. vaniljeekstrakt

Bland hvedemel, bagepulver, natron og sukker sammen i en skål. Bland æg, sojasauce, olie, mælk og vaniljeekstrakt sammen i en anden skål. Hæld de våde ingredienser ned til de tørre og bland det hele godt sammen.

Step 2

Hæld dejen i små forme og sæt dem i en forvarmet ovn på 180 grader. Bag dem i 20 minutter og lad dem køle af efterfølgende. 

Step 3

50 g hvid chokolade – 125 ml `double cream´ piskefløde

Hæld piskefløden i en gryde og tilsæt den hakkede chokolade. Opvarm blandingen, indtil chokoladen er smeltet. Lad blandingen køle af.

Step 4

200 g pistacie-pasta – 50 g mascarpone

Hæld pistaciepasta, mascarpone og den nedkølede chokoladecreme i en skål. Pisk blandingen, indtil den er luftig. 

Step 5

1 spsk. hakkede pistacienødder

Pynt muffins med pistaciecremen og drys med ristede pistacienødder.

Opskrifts-ID: 1163

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

300 g hvedemel – 1 ½ tsk. bagepulver –  ½ tsk. natron – 150 g sukker – 2  æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce125 ml olie – 200 ml mælk – 1 spsk. vaniljeekstrakt

Bland hvedemel, bagepulver, natron og sukker sammen i en skål. Bland æg, sojasauce, olie, mælk og vaniljeekstrakt sammen i en anden skål. Hæld de våde ingredienser ned til de tørre og bland det hele godt sammen.

Hæld dejen i små forme og sæt dem i en forvarmet ovn på 180 grader. Bag dem i 20 minutter og lad dem køle af efterfølgende. 

50 g hvid chokolade – 125 ml `double cream´ piskefløde

Hæld piskefløden i en gryde og tilsæt den hakkede chokolade. Opvarm blandingen, indtil chokoladen er smeltet. Lad blandingen køle af.

200 g pistacie-pasta – 50 g mascarpone

Hæld pistaciepasta, mascarpone og den nedkølede chokoladecreme i en skål. Pisk blandingen, indtil den er luftig. 

1 spsk. hakkede pistacienødder

Pynt muffins med pistaciecremen og drys med ristede pistacienødder.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.