

Muffins med pistaciecreme
Vaniljemuffins får en helt ny smagsdimension, når man tilsætter naturligt brygget sojasauce fra Kikkoman. Tilsæt en lækker creme og pistacienødder for at få en helt ekstraordinær dessert.
Fremgangsmåde
Step 1

300 g hvedemel – 1 ½ tsk. bagepulver – ½ tsk. natron – 150 g sukker – 2 æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 125 ml olie – 200 ml mælk – 1 spsk. vaniljeekstrakt
Bland hvedemel, bagepulver, natron og sukker sammen i en skål. Bland æg, sojasauce, olie, mælk og vaniljeekstrakt sammen i en anden skål. Hæld de våde ingredienser ned til de tørre og bland det hele godt sammen.
Step 2

Hæld dejen i små forme og sæt dem i en forvarmet ovn på 180 grader. Bag dem i 20 minutter og lad dem køle af efterfølgende.
Step 3

50 g hvid chokolade – 125 ml `double cream´ piskefløde
Hæld piskefløden i en gryde og tilsæt den hakkede chokolade. Opvarm blandingen, indtil chokoladen er smeltet. Lad blandingen køle af.
Step 4

200 g pistacie-pasta – 50 g mascarpone
Hæld pistaciepasta, mascarpone og den nedkølede chokoladecreme i en skål. Pisk blandingen, indtil den er luftig.
Step 5

1 spsk. hakkede pistacienødder
Pynt muffins med pistaciecremen og drys med ristede pistacienødder.
Opskrifts-ID: 1163
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide