Langtidsbagte cherrytomater i sojamarinade med burrata og urtepesto
Tomatsalat er aldrig en dårlig ide. Gør det endnu lækrere ved at langtidsbage cherrytomaterne i sojamarinade, og top med burrata og urtepesto!
Ingredienser
Urtepesto:
Fremgangsmåde
Step 1
2 spsk. smagsneutral olie – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 3 spsk. honning – 2 spsk. sød chilisauce – 1 spsk. hoisin sauce – 1 fed hvidløg – 1 skalotteløg – 550 g cherrytomater, gerne forskellige sorter
Sæt ovnen på 120 grader varmluft.
Hak hvidløg og skalotteløg meget fint for eksempel i en minihakker, og bland med de øvrige ingredienser til marinaden. Hæld over tomaterne, og vend godt rundt. Bag i ovnen i 2-3 timer, eller til de er gennemstegte og bløde.
Step 2
1 bundt koriander – 1 bundt mynte – 1 spsk. persille – 50 g cashwenødder – ½ dl sesamolie – Skal og saft af ½ øko lime – Salt og peber
Kom alle ingredienserne til urtepestoen op i en blender og kør. Tilsæt evt. lidt vand, hvis den bliver for tør.
Step 3
1 burrata
Tag tomaterne ud af ovnen, og server med burrata og urtepesto.
Opskrifts-ID: 1338
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide