Langtidsbagte cherrytomater i sojamarinade med burrata og urtepesto
Langtidsbagte cherrytomater i sojamarinade med burrata og urtepesto

Langtidsbagte cherrytomater i sojamarinade med burrata og urtepesto

Tomatsalat er aldrig en dårlig ide. Gør det endnu lækrere ved at langtidsbage cherrytomaterne i sojamarinade, og top med burrata og urtepesto!

Ingredienser

4 Portioner
550 g
cherrytomater, gerne forskellige sorter
2 spsk.
smagsneutral olie
1 spsk.
honning
2 spsk.
sød chilisauce
1 spsk.
hoisin sauce
1 
fed hvidløg
1 
skalotteløg
1 
burrata ost

Urtepesto:

1 bundt
koriander
1 bundt
mynte
1 bundt
persille
50 g
cashewnødder
 ½ dl
sesamolie
Skal og saft af ½ øko lime
Salt og peber

Fremgangsmåde

Step 1

2 spsk. smagsneutral olie – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce3 spsk. honning – 2 spsk. sød chilisauce – 1 spsk. hoisin sauce – 1  fed hvidløg – 1  skalotteløg – 550 g cherrytomater, gerne forskellige sorter

Sæt ovnen på 120 grader varmluft.

Hak hvidløg og skalotteløg meget fint for eksempel i en minihakker, og bland med de øvrige ingredienser til marinaden. Hæld over tomaterne, og vend godt rundt. Bag i ovnen i 2-3 timer, eller til de er gennemstegte og bløde.

Step 2

1 bundt koriander – 1 bundt mynte – 1 spsk. persille – 50 g cashwenødder –  ½ dl sesamolie – Skal og saft af ½ øko lime – Salt og peber

Kom alle ingredienserne til urtepestoen op i en blender og kør. Tilsæt evt. lidt vand, hvis den bliver for tør.

Step 3

1  burrata

Tag tomaterne ud af ovnen, og server med burrata og urtepesto.

Opskrifts-ID: 1338

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 spsk. smagsneutral olie – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce3 spsk. honning – 2 spsk. sød chilisauce – 1 spsk. hoisin sauce – 1 fed hvidløg – 1 skalotteløg – 550 g cherrytomater, gerne forskellige sorter

Sæt ovnen på 120 grader varmluft.

Hak hvidløg og skalotteløg meget fint for eksempel i en minihakker, og bland med de øvrige ingredienser til marinaden. Hæld over tomaterne, og vend godt rundt. Bag i ovnen i 2-3 timer, eller til de er gennemstegte og bløde.

1 bundt koriander – 1 bundt mynte – 1 spsk. persille – 50 g cashwenødder – ½ dl sesamolie – Skal og saft af ½ øko lime – Salt og peber

Kom alle ingredienserne til urtepestoen op i en blender og kør. Tilsæt evt. lidt vand, hvis den bliver for tør.

1 burrata

Tag tomaterne ud af ovnen, og server med burrata og urtepesto.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.