Kyllingelever grillet på spyd

Samlet tid 15 min.
5 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
240 g
kyllingelever

Eller

Eller Sauce til kyllingeleverspyd:

1 spsk.
honning
2 spsk.
rødvin
 ½ spsk.
planteolie
 ½ spsk.
sansho-peber (eller hvid peber)
Næringsindhold: 513 kJ  /  122 kcal
4,1 g Fedt
14 g Protein
6,9 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

  1. Rens kyllingeleveren for hinder, årer og blodrester. Skyl leveren, dup den tør, og skær den i stykker à ca. 15 g. Sæt stykkerne på spyd.
    Varm planteolien op på en pande, og steg kyllingeleverspyddene ved jævn varme i ca. 3 minutter under låg. Vend spyddene, og lad dem stege videre i ca. 1 minut. Læg spyddene på en tallerken, og hold dem varme.
    Hæld den resterende olie af panden. Varm Yakitori saucen (eller Kikkoman sød sauce til ris) op på panden. Læg spyddene på panden igen, og ryst panden, så saucen fordeles jævnt over spyddene.
    Anret spyddene på en tallerken, og drys med sansho-peber (eller hvid peber) inden servering.

Step 2

Tilberedning uden Kikkoman Yakitori sauce (eller Kikkoman sød sauce til ris):

  1. Indtil stegningen af spyddene er fremgangsmåden den samme. Hæld den resterende olie af panden. Varm honningen og rødvinen op på panden, og lad blandingen småkoge, til honningen er opløst. Tilsæt sojasauce, og lad det hele koge op, indtil saucen begynder at blive lidt mere tyktflydende.
  2. Læg spyddene på panden igen, og ryst panden, så saucen fordeles jævnt over spyddene.
  3. Anret spyddene på en tallerken, og drys med sansho-peber (eller hvid peber) inden servering.

Opskrifts-ID: 134

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

  1. Rens kyllingeleveren for hinder, årer og blodrester. Skyl leveren, dup den tør, og skær den i stykker à ca. 15 g. Sæt stykkerne på spyd.
    Varm planteolien op på en pande, og steg kyllingeleverspyddene ved jævn varme i ca. 3 minutter under låg. Vend spyddene, og lad dem stege videre i ca. 1 minut. Læg spyddene på en tallerken, og hold dem varme.
    Hæld den resterende olie af panden. Varm Yakitori saucen (eller Kikkoman sød sauce til ris) op på panden. Læg spyddene på panden igen, og ryst panden, så saucen fordeles jævnt over spyddene.
    Anret spyddene på en tallerken, og drys med sansho-peber (eller hvid peber) inden servering.

Tilberedning uden Kikkoman Yakitori sauce (eller Kikkoman sød sauce til ris):

  1. Indtil stegningen af spyddene er fremgangsmåden den samme. Hæld den resterende olie af panden. Varm honningen og rødvinen op på panden, og lad blandingen småkoge, til honningen er opløst. Tilsæt sojasauce, og lad det hele koge op, indtil saucen begynder at blive lidt mere tyktflydende.
  2. Læg spyddene på panden igen, og ryst panden, så saucen fordeles jævnt over spyddene.
  3. Anret spyddene på en tallerken, og drys med sansho-peber (eller hvid peber) inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.