Krydret panerede rejespyd med cremet edamame-dip
Sprøde rejer i krydret panko-brødkrummer, spiddet på spyd og serveret med en cremet dip af edamame, koriander og cremefraiche. Skaldyr i Tex-Mex-himlen!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Kog edamamen, afdryp den, lad den køle lidt af, og purér den med koriander, cremefraiche, limesaft og 3-4 tsk Kikkoman Sojasauce og smag til med peber.
Step 2
Pisk ægget med chili og 2 tsk Kikkoman Sojasauce.
Step 3
Bland majsstivelse, mel og bagepulver. Først vendes rejerne i mel- og bagepulverblandingen, derefter i ægget og til sidst i panko brødkrummerne og steges i den opvarmede olie til de er sprøde i ca. 5 minutter.
Step 4
Sæt 2 rejer og 1 laurbærblad på hvert spyd og servér med edamame-dip.
Tip:
Du kan servere rejerne på citrongræs- eller rosmarinkviste i stedet for at bruge spyd.
Nachos er lækre som tilbehør.
Opskrifts-ID: 1057
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide