

Kold agurke- og avocadosuppe med gremolata
Denne forfriskende grønne suppe med både grøntsager og kefir serveres kold og er perfekt til varme sommerdage. Suppen er desuden velegnet til vegetarer og serveres sammen med gremolata.
Fremgangsmåde
Step 1
Hak hvidløg og persille fint til gremolataen.
Step 2
Bland det med olivenolie, citronskal og peber, og sæt blandingen på køl.
Step 3
Skær de vaskede grøntsager i små stykker, og hak krydderurterne.
Step 4
Blend krydderurter, grøntsager og olivenolie sammen med kefir.
Step 5
Krydr med Kikkoman Ponzu citrus sojasauce og limesaft.
Step 6
Suppen serveres med tyndt skårne skiver af rødløg og gremolata.
Opskrifts-ID: 1139
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide