Kartoffelsalat med stegte kapers
Kartoffelsalat er altid populært når man griller. Denne nye, opdaterede version med sprøde kapers, frisk rosmarin og Kikkoman sojasauce, der er rig på umami, forvandler en klassisk opskrift til en favorit ved grillfester.
Fremgangsmåde
Step 1
Halver kartoflerne, og læg dem i en skål.
Step 2
Skær løget i tynde, halve ringe, og tilføj dem til kartoflerne.
Step 3
I en anden skål blandes mayonnaise med Kikkoman sojasauce og sennep. Tilføj presset hvidløg og finthakket rosmarin.
Step 4
Hæld dressingen ned til kartoflerne og løget.
Step 5
Varm olie på en stegepande. Dræn alle kapers på et stykke køkkenrulle. Hæld dem på panden, og steg dem til de er sprøde. Efter stegningen skal de dryppe af på et nyt stykke køkkenrulle.
Step 6
Drys de stegte kapers henover kartoflerne, og pynt med hakket purløg.
Opskrifts-ID: 1126
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide