Kartoffelsalat med stegte kapers
Kartoffelsalat med stegte kapers

Kartoffelsalat med stegte kapers

5 1 Bedømmelse
Samlet tid40 min.
20 min.Arbejdstid
20 min.Tilberedningstid

Kartoffelsalat er altid populært når man griller. Denne nye, opdaterede version med sprøde kapers, frisk rosmarin og Kikkoman sojasauce, der er rig på umami, forvandler en klassisk opskrift til en favorit ved grillfester.

Ingredienser

2 Portioner
500 g
bagte nye kartofler
1 
rødløg
2 spsk.
kapers
Olie til stegning
 ½ bundt
purløg

Dressing:

1 tsk.
fransk grov sennep
2 spsk.
mayonnaise
1 
fed hvidløg
1 
kvist frisk rosmarin
Salt og peber efter smag og behag
Næringsindhold:1780 kJ / 426 kcal
17,6 gFedt
7,5 gProtein
59,9 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Halver kartoflerne, og læg dem i en skål.  

Step 2

Skær løget i tynde, halve ringe, og tilføj dem til kartoflerne.

Step 3

I en anden skål blandes mayonnaise med Kikkoman sojasauce og sennep. Tilføj presset hvidløg og finthakket rosmarin. 

Step 4

Hæld dressingen ned til kartoflerne og løget. 

Step 5

Varm olie på en stegepande. Dræn alle kapers på et stykke køkkenrulle. Hæld dem på panden, og steg dem til de er sprøde. Efter stegningen skal de dryppe af på et nyt stykke køkkenrulle. 

Step 6

Drys de stegte kapers henover kartoflerne, og pynt med hakket purløg.

Opskrifts-ID: 1126

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Halver kartoflerne, og læg dem i en skål.  

Skær løget i tynde, halve ringe, og tilføj dem til kartoflerne.

I en anden skål blandes mayonnaise med Kikkoman sojasauce og sennep. Tilføj presset hvidløg og finthakket rosmarin. 

Hæld dressingen ned til kartoflerne og løget. 

Varm olie på en stegepande. Dræn alle kapers på et stykke køkkenrulle. Hæld dem på panden, og steg dem til de er sprøde. Efter stegningen skal de dryppe af på et nyt stykke køkkenrulle. 

Drys de stegte kapers henover kartoflerne, og pynt med hakket purløg.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.