Kartoffelmos med pastinak og porre
Du finder her en ret, der både mætter og gør én glad. Det er det perfekte tilbehør til solide måltider og kan endda være en hovedret i sig selv, hvis blot portionen er stor nok.
Fremgangsmåde
Step 1
Skær de skrællede kartofler og pastinakker på størrelse med valnødder og put dem i en gryde med koldt vand. De skal nu koge i ca. 15 minutter.
Step 2
Imens halveres porren på langs og rengøres grundigt. Skær nu porren i meget fine strimler, hvor kniven skal følge porrens fibre.
Step 3
Så snart kartofler og pastinakker er kogt bløde, hældes vandet fra. Lad dem stå lidt i gryden, så de kan dampe af.
Step 4
Tilsæt nu olivenolie, Kikkoman sojasauce, sukker og porre til kartoflerne og pastinakkerne og mos det hele godt sammen.
Opskrifts-ID: 1072
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide