Havrebudding med blåbær og dadelkaramel
Hvem siger, at man ikke kan spise budding til morgenmad? Denne søde blåbærret giver dig en god og tilfredsstillende start på dagen.
Fremgangsmåde
Step 1
Tænd ovnen på 190 grader
Step 2
Opvarm mandelmælken i en gryde. Hæld havregrynene i og lad det stå i 5-7 minutter.
Step 3
Del æggene i æggehvider og æggeblommer. Bland æggeblommerne med honning og pisk æggehviderne stive. Bland havregrynene med æggeblommerne og vend derefter forsigtigt de faste æggehvider i blandingen.
Step 4
Find en ovnfast form med en diameter på 18 cm og smør den med rapsolie. Hæld havregrynsblandingen heri og fordel blåbærrene ovenpå. Du kan bruge friske eller frosne bær eller marmelade. Put formen i den forvarmede ovn og bag det hele i ca. 30 minutter.
Step 5
Imens forberedes karamellen. Bland varmt vand med kakao, tilføj dadlerne og lad det hele stå i 5 minutter. Herefter blendes blandingen, jordnøddesmør og Kikkoman Sojasauce til en jævn masse.
Step 6
Server den bagte budding med dadelkaramellen.
Opskrifts-ID: 1095
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide