

Havbars med duftende lækkert fyld
Ingredienser
Sauce:
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 200 °C (gas: trin 6). Kog risen efter anvisningen på pakken. Brus den kogte ris over med koldt vand, og lad risen dryppe af.
Step 2
Varm olie op på en stor pande, og steg de hakkede chili og forårsløg i olien, til de er bløde. Tilsæt den kogte ris, sojasauce, kokoscreme, koriander og limesaft. Varm det hele op og rør rundt i et minut, så alle ingredienserne blandes godt sammen.
Step 3
Læg havbarserne på en let smurt bageplade. Rids fiskekødet 3 gange på skrå. Fyld risblandingen i fiskene. Efter behov kan åbningen lukkes med køkkengarn. Læg stanniol over, og steg fisken i 15 minutter i ovnen. Tag stanniolen af, sæt fisken i ovnen igen, og lad den stege videre i 15 minutter.
Step 4
Tag fisken ud af ovnen, og lad den hvile i nogle minutter.
Step 5
Rist sesammen på en lille pande. Hold øje med den hele tiden, for den brænder meget hurtigt på. Tilsæt resten af ingredienserne, lad det hele koge op, og hæld den færdige sauce over fisken. Serveres straks med forskellige grøntsager som tilbehør, fx pak choi, grønne bønner, squash og gulerodsstrimler.
Opskrifts-ID: 345
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide