Gulerods-ingefær-gryde med grøn pesto og ristet chorizo
Fremgangsmåde
Step 1
Rens og skræl gulerødderne, og snit dem i skiver eller tern. Skræl ingefæren, og skær den i skiver. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Pil og hak salatløget. Varm rapsolien op i en gryde. Svits ingefær og løg i olien i ca. 3 minutter, og tilsæt derefter gulerødder og kartofler. Kog gryden af med bouillon og Kikkoman naturligt brygget sojasauce med 43% mindre salt. Lad det hele simre ved svag varme i ca. 45 minutter under låg, og rør rundt af og til.
Step 2
I mellemtiden skæres chorizo-pølsen i tynde skiver. Fordel chorizo-skiverne på et stykke bagepapir, og rist dem i ovnen eller i en konvektionsovn ved 150 grader Celsius i ca. 8 minutter.
Step 3
Pesto: Skyl persillen, ryst den tør, og pluk bladene af. Pil hvidløget, og hak det groft sammen med macadamianødderne. Kom persillen, hvidløget og nødderne i en høj beholder. Tilsæt olien, og blend det hele med en stavblender. Rør parmesanost i, og smag pestoen til med salt og peber.
Step 4
Anret gulerodsgryden på fire forvarmede suppetallerkener, og fordel chorizo-skiverne og pestoen ovenpå. Serveres straks.
Opskrifts-ID: 324
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide