Grøntsagsnuggets med misodip
Fremgangsmåde
Step 1
Skær blomkål og broccoli i buketter. Blancher buketterne i kogende vand med salt i 1-2 minutter og læg derpå buketterne i isvand.
Step 2
Rør sojasauce, vand og hvedemel sammen til en tynd dej med konsistens som tynd yoghurt. Vend grøntsagerne heri og rul dem derefter i pankorasp. Steg med det samme i 180 grader varm olie. Steg grøntsagerne af et par omgange, så olien ikke mister så meget varme. Steg buketterne i ca. 3 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde.
Step 3
Rør misopasta, sojasauce, limesaft og olivenolie til en dip og pynt med sorte sesamfrø. Server grøntsagsnuggets med frisk koriander, lime og misodip som en snack eller forret.
Opskrifts-ID: 891
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide