

Grillede pærer med gorgonzola og hasselnødder
Denne vegetariske ret kombinerer sødmen fra grillede pærer med skarpheden fra gorgonzola, sprøde ristede hasselnødder og delikate blomsternoter i hyldeblomstdressingen. Perfekt som forret eller en let hovedret for to.
Fremgangsmåde
Step 1

2 spsk. hyldeblomstsirup – 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie – 1 spsk. hvidvinseddike – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Tamari Glutenfri Sojasauce – ¼ tsk. friskmalet sort peber
Pisk hyldeblomstsirup, ekstra jomfruolivenolie, hvidvinseddike og Kikkoman glutenfri sojasauce sammen i en lille skål. Smag til med friskmalet sort peber.
Step 2

2 modne pærer, halverede og uden kernehus – 15 ml olivenolie – 50 g gorgonzola, smuldret – 25 g hasselnødder, ristede og hakkede – 10 g friske mynteblade
Forvarm grillen ved høj varme. Pensl forsigtigt de halve pærer med olivenolie. Grill dem på den skårne side i 3-4 minutter, indtil de tager farve og pærerne er let bløde. Vend dem om og grill dem i yderligere 2-3 minutter.
Anret de grillede pærer på et fad sammen med smuldret gorgonzola og ristede hasselnødder. Dryp den rørte hyldeblomstdressing rundhåndet over pærerne og pynt med friske mynteblade.
Opskrifts-ID: 1452
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide