[Translate to Dänemark:] Grillede champignon fyldt med fetaost
[Translate to Dänemark:] Grillede champignon fyldt med fetaost

Grillede champignon fyldt med fetaost, agurk og granatæble

Samlet tid 15 min.
15 min. Arbejdstid

Store champignon marineret i sojasauce og olivenolie med hvidløg og peber, serveret med fetaost i tern blandet med agurk og granatæble vil være en god forret til grillhygge.

Ingredienser

2 Portioner

Champignon og marinade

500 g
store champignon
2 spsk.
olivenolie
1 
fed hvidløg
 ¼ tsk.
friskkværnet peber

Fyld

2 
grønne agurker
150 g
fetaost
3 spsk.
granatæblekerner
Frisk persille til servering
Næringsindhold: 1804 kJ  /  431 kcal
29 g Fedt
25 g Protein
20 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Rens champignonerne, og skær stilkene ud.

Step 2

Bland olivenolien med sojasaucen, presset hvidløg og peber. Gnid svampene med den nylavede marinade.

Step 3

Grill den på begge sider på en varm pande.

Step 4

I mellemtiden skæres agurkerne og fetaen i tern. Bland dem med granatæblekerner. Fyld svampehattene med blandingen. Pynt med persille og servér med det samme.

Opskrifts-ID: 1012

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Rens champignonerne, og skær stilkene ud.

Bland olivenolien med sojasaucen, presset hvidløg og peber. Gnid svampene med den nylavede marinade.

Grill den på begge sider på en varm pande.

I mellemtiden skæres agurkerne og fetaen i tern. Bland dem med granatæblekerner. Fyld svampehattene med blandingen. Pynt med persille og servér med det samme.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.