![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:] Grillede champignon fyldt med fetaost](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/1/1/csm_1012-recipe-page-Grilled-mushrooms-stuffed-with-feta-cheese-cucumber-and-pomegranate_mobile_b439454a70.webp)
![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:] Grillede champignon fyldt med fetaost](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/9/6/csm_1012-recipe-page-Grilled-mushrooms-stuffed-with-feta-cheese-cucumber-and-pomegranate_desktop_1b28c7b7b3.webp)
Grillede champignon fyldt med fetaost, agurk og granatæble
Store champignon marineret i sojasauce og olivenolie med hvidløg og peber, serveret med fetaost i tern blandet med agurk og granatæble vil være en god forret til grillhygge.
Fremgangsmåde
Step 1
Rens champignonerne, og skær stilkene ud.
Step 2
Bland olivenolien med sojasaucen, presset hvidløg og peber. Gnid svampene med den nylavede marinade.
Step 3
Grill den på begge sider på en varm pande.
Step 4
I mellemtiden skæres agurkerne og fetaen i tern. Bland dem med granatæblekerner. Fyld svampehattene med blandingen. Pynt med persille og servér med det samme.
Opskrifts-ID: 1012
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide