Ferskner fyldt med ost
Grillet frugt er lækkert og ikke kun egnet som dessert. Ledsaget af en kraftig ost og pinjekerner, er denne frugtige og saltede ret en lækker snack eller tilbehør til grillmad.
Fremgangsmåde
Step 1
Halver de to ferskner.
Step 2
Pensl dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce og olivenolie.
Step 3
På en lille pande koges resten af Teriyaki BBQ-saucen op med æblejuice og en smule frisk rosmarin.
Step 4
Fersknerne placeres på en varm plade med snitfladen nedad, og steges i den opkogte sauce med æblejuice indtil frugtkødet er karamelliseret og har fået striber.
Step 5
Vend frugten om.
Step 6
Læg lidt smuldret gedeost på hver fersken. Tilføj valnødder og pinjekerner, og dryp med honning. De tilberedes i yderligere 5 minutter.
Step 7
Skær løget i halve ringe, og skær agurken i tynde skiver Bland løg og agurk med rucola, og placer det hele på en tallerken. Læg fersknerne ovenpå salaten, og dryp Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning henover. Serveres med friske krydderurter.
Opskrifts-ID: 1121
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide