Ferskner fyldt med ost
Ferskner fyldt med ost

Ferskner fyldt med ost

Samlet tid25 min.
10 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid

Grillet frugt er lækkert og ikke kun egnet som dessert. Ledsaget af en kraftig ost og pinjekerner, er denne frugtige og saltede ret en lækker snack eller tilbehør til grillmad.

Ingredienser

2 Portioner
2 
ferskner (gerne faste)
2 spsk.
olivenolie
1 
kvist rosmarin
80 ml
æblejuice
1 tsk.
honning
1 spsk.
citronsaft
70 g
gedeost
40 g
valnødder
2 spsk.
pinjekerner

Salat:

2 håndfuld
rucola
1 
lille rødløg
 ½ 
agurk
Få basilikumsblade
1 håndfuld
frisk mynte
Næringsindhold:2960 kJ / 707 kcal
54 gFedt
24 gProtein
48 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Halver de to ferskner. 

Step 2

Pensl dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce og olivenolie.

Step 3

På en lille pande koges resten af Teriyaki BBQ-saucen op med æblejuice og en smule frisk rosmarin.  

Step 4

Fersknerne placeres på en varm plade med snitfladen nedad, og steges i den opkogte sauce med æblejuice indtil frugtkødet er karamelliseret og har fået striber.

Step 5

Vend frugten om.

Step 6

Læg lidt smuldret gedeost på hver fersken. Tilføj valnødder og pinjekerner, og dryp med honning. De tilberedes i yderligere 5 minutter.

Step 7

Skær løget i halve ringe, og skær agurken i tynde skiver Bland løg og agurk med rucola, og placer det hele på en tallerken. Læg fersknerne ovenpå salaten, og dryp Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning henover. Serveres med friske krydderurter.

Opskrifts-ID: 1121

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Halver de to ferskner. 

Pensl dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce og olivenolie.

På en lille pande koges resten af Teriyaki BBQ-saucen op med æblejuice og en smule frisk rosmarin.  

Fersknerne placeres på en varm plade med snitfladen nedad, og steges i den opkogte sauce med æblejuice indtil frugtkødet er karamelliseret og har fået striber.

Vend frugten om.

Læg lidt smuldret gedeost på hver fersken. Tilføj valnødder og pinjekerner, og dryp med honning. De tilberedes i yderligere 5 minutter.

Skær løget i halve ringe, og skær agurken i tynde skiver Bland løg og agurk med rucola, og placer det hele på en tallerken. Læg fersknerne ovenpå salaten, og dryp Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning henover. Serveres med friske krydderurter.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.