Elotes - Grillede krydrede majskolber
Dette er en klassisk mexicansk street food. Spis den som den er on the go eller nyd den som en del af et større måltid. Du kan tilføje flere krydderier eller urter til retten, hvis du har lyst.
Fremgangsmåde
Step 1
Bring en gryde med vand i kog. Pil majskolberne, kog dem i 5 minutter og hæld vandet fra.
Step 2
Pensl majskolberne med 1-2 spsk. teriyaki marinade og lad dem marinere, mens du varmer grillen eller en grillpande. Grill dem et par minutter til de har fået grillmærker.
Step 3
Rør mayonnaise sammen med 1 spsk. teriyaki marinade og pensl på majskolberne. Drys revet ost og en blanding af krydderierne over. Du kan tilføje ekstra friske urter som fx persille og koriander.
Opskrifts-ID: 1060
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide