Edamole med sojasauce
Fremgangsmåde
Step 1
Skær avokadoerne igennem på langs, fjern stenene, tag frugtkødet ud, og dryp det straks med limesaft, så det ikke bliver brunt. Pil hvidløgene, og blend dem sammen med avokadokødet, edamamebønnerne, sojasaucen og resten af limesaften. Tilsæt evt. lidt olivenolie efter smag og behag.
Step 2
Pil løget. Skyl tomaterne, fjern stilken, og skær tomaterne og løget i små tern. Skyl korianderen, dup den tør, og hak bladene fint. Bland de hakkede løg, tomater og koriander i den blendede edamoleblanding, og smag til med cayennepeber og friskkværnet peber. Stil dippen koldt i mindst en time.
Step 3
Efter ønske kan edamolen pyntes med frisk koriander og edamamebønner inden servering.
Tip
Edamolen passer bl.a. fremragende til: alt godt fra havet (fx rejer, babyblæksprutter, blæksprutteringe, seafoodsalat) og ristet fladbrød.
Opskrifts-ID: 18
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide