Dybstegte svampe i vaffelsandwich
Ingredienser
Dybstegte Svampe:
Vafler:
"Slaw":
Fremgangsmåde
Step 1
Rør sojasauce, fintrevet hvidløg og sesamolie sammen. Vend svampene heri og lad dem trække 10 minutter. Vend herefter svampene i mel, derpå i æg sammenpisket med mælk og til sidst i pankorasp. Steg svampene i 175 grader varm olie i 3 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde.
Step 2
Smelt smørret og kom det i en blender med sødmælk, kærnemælk, sojasauce og æg. Blend 2 minutter. Bland mel og bagepulver og kom det i blenderen og blend yderligere 2 minutter. Bag vaflerne i vaffeljern indtil de er gyldne.
Step 3
Bland fintsnittet spidskål, revne gulerødder og fintsnittet skalotteløg. Rør en dressing af sojasauce, tahini, citronsaft og creme fraiche, som grøntsagerne vendes i. Smag til med friskkværnet sort peber.
Step 4
Læg sandwiches sammen af vafler, ”slaw” og svampe. Top med lidt sød chilisauce, mayonnaise og ærtespirer.
Opskrifts-ID: 896
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide