Dybstegte svampe i vaffelsandwich

Ingredienser

4 Portioner

Dybstegte Svampe:

200 g
østershatte
1 
fed hvidløg
1 tsk.
sesamolie
100 ml
hvedemel
2 
æg
3 spsk.
mælk
Olie til stegning

Vafler:

50 g
smør
100 ml
sødmælk
100 ml
kærnemælk
2 
æg
1 tsk.
bagepulver
150 g
mel

"Slaw":

 ¼ 
spidskål
2 
gulerødder
1 
skalotteløg
1 spsk.
tahini
1 spsk.
citronsaft
3 spsk.
creme fraiche
Sød chilisauce
Mayonnaise
Ærtespirer

Fremgangsmåde

Step 1

Rør sojasauce, fintrevet hvidløg og sesamolie sammen. Vend svampene heri og lad dem trække 10 minutter. Vend herefter svampene i mel, derpå i æg sammenpisket med mælk og til sidst i pankorasp. Steg svampene i 175 grader varm olie i 3 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde.

Step 2

Smelt smørret og kom det i en blender med sødmælk, kærnemælk, sojasauce og æg. Blend 2 minutter. Bland mel og bagepulver og kom det i blenderen og blend yderligere 2 minutter. Bag vaflerne i vaffeljern indtil de er gyldne.

Step 3

Bland fintsnittet spidskål, revne gulerødder og fintsnittet skalotteløg. Rør en dressing af sojasauce, tahini, citronsaft og creme fraiche, som grøntsagerne vendes i. Smag til med friskkværnet sort peber.

Step 4

Læg sandwiches sammen af vafler, ”slaw” og svampe. Top med lidt sød chilisauce, mayonnaise og ærtespirer.

Opskrifts-ID: 896

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Rør sojasauce, fintrevet hvidløg og sesamolie sammen. Vend svampene heri og lad dem trække 10 minutter. Vend herefter svampene i mel, derpå i æg sammenpisket med mælk og til sidst i pankorasp. Steg svampene i 175 grader varm olie i 3 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde.

Smelt smørret og kom det i en blender med sødmælk, kærnemælk, sojasauce og æg. Blend 2 minutter. Bland mel og bagepulver og kom det i blenderen og blend yderligere 2 minutter. Bag vaflerne i vaffeljern indtil de er gyldne.

Bland fintsnittet spidskål, revne gulerødder og fintsnittet skalotteløg. Rør en dressing af sojasauce, tahini, citronsaft og creme fraiche, som grøntsagerne vendes i. Smag til med friskkværnet sort peber.

Læg sandwiches sammen af vafler, ”slaw” og svampe. Top med lidt sød chilisauce, mayonnaise og ærtespirer.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.