Dips til gyoza
Dips til gyoza

Dips til gyoza

5 2 Bedømmelse
Samlet tid5 min.
5 min.Arbejdstid

Fuldend dine hjemmelavede gyoza med en lækker sauce. Nøddeagtig, krydret eller frisk – der er noget for enhver smag!

Ingredienser

3 Portioner

Version 1:

1 spsk.
stødte sesamfrø
1 spsk.
fintskåret forårsløg

Version 2:

40 g
yoghurt
1 tsk.
citronsaft
 ⅓ tsk.
flormelis
1 nip
stødt cayennepeber
1 nip
stødt kommen
 ½ spsk.
hakkede korianderblade

Version 3:

Fremgangsmåde

For alle dips gælder: Bland alle ingredienserne godt sammen og server dem sammen med vores gyoza.
 
Vores opskriftssamling indeholder et bredt udvalg af lækre vegetariske ideer til dampede gyoza samt sprødstegte gyoza, delvist med kød. For at sikre, at du får succes med retterne, indeholder vores opskriftssamling også en letforståelig guide til, hvordan du laver din helt egen perfekte gyoza-dej. 

Opskrifts-ID: 1418

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

For alle dips gælder: Bland alle ingredienserne godt sammen og server dem sammen med vores gyoza.
 
Vores opskriftssamling indeholder et bredt udvalg af lækre vegetariske ideer til dampede gyoza samt sprødstegte gyoza, delvist med kød. For at sikre, at du får succes med retterne, indeholder vores opskriftssamling også en letforståelig guide til, hvordan du laver din helt egen perfekte gyoza-dej. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.