Cremet suppe af hvide grøntsager
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Steg hakket løg i smør i en stor gryde ved middelvarme – løget skal ikke brunes. Tilsæt presset hvidløg og tynde skiver af den hvide del af porre og rør rundt. Tilsæt persillerod, selleri, blomkål og kartoffel og steg i yderligere 1-2 minutter. Tilsæt kikærter og lage, vand, vin, sojasauce og krydderier og bring det hele i kog. Læg låg på gryden og lad det simre ved lav varme i ca. 20 minutter eller til grøntsagerne er møre. Tilsæt mælk og fløde og blend suppen.
Step 2
Server med friske krydderurter og godt brød.
Opskrifts-ID: 287
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide