Citronrisotto med asparges og sprød tilapia
Denne perfekte og cremede risotto med en syrlig citrusnote passer perfekt til asparges og sprød tilapia.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Skær fisken i 4 mindre stykker. Bland 2 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce og ½ spsk. olivenolie sammen og læg fiskestykkerne heri sammen med hvidløgspulveret. Det hele røres godt sammen og stilles på køl i 60 minutter.
Step 2
Kog bouillon og vand op i en gryde. Skru ned for varmen og lad det simre ved lav temperatur.
Step 3
Hak løget fint. Rens asparges og skær eller knæk det nederste stykke af dem. Skær toppen af dem og skær resten af stilkene i skiver.
Step 4
Opvarm 2 ½ spsk. olivenolie på en pande og steg løget. Tilsæt ris og steg risene, indtil riskornene bliver glasagtige. Tilsæt vin. Så snart vinen begynder at fordampe, tilsæt 1 skefuld af den varme bouillon samt 1 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce. Så snart bouillonen er fordampet, tilsæt endnu en skefuld. Fortsæt dette, indtil al bouillon er brugt. To minutter før retten er færdig, tilsættes de skiveskårne aspargesstilke, revet citronskal, citronsaft, revet parmesan og flødeost.
Step 5
Opvarm i mellemtiden ½ spsk. olivenolie på en anden pande og steg den marinerede fisk på begge sider.
Step 6
Opvarm smør i en lille pande og steg aspargestoppene. Tilsæt Kikkoman Ponzu citrus sojasauce efter to minutter og lynsteg det hele.
Step 7
Fordel risottoen i skåle eller på tallerkener og pynt med de stegte aspargestoppe og den stegte fisk.
Opskrifts-ID: 1147
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide