Chokoladekonfekt med sojasauce

Samlet tid 140 min.
140 min. Arbejdstid

Ingredienser

20 Portioner
140 g
mørk chokolade
60 ml
fløde
2 ½ spsk.
kakaopulver
Næringsindhold: 209 kJ  /  49 kcal
3,3 g Fedt
0,6 g Protein
4,3 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Hak chokoladen groft, og smelt den i et varmt vandbad. Rør fløden og sojasaucen i. Hæld chokoladeblandingen i en form (ca. 10 x 10 cm) foret med husholdningsfilm. Dæk formen til, og stil den i køleskabet i mindst 2 timer.

Step 2

Tag chokoladeblandingen ud af formen, skær den i ca. 2 x 2 cm store tern, og drys stykkerne med kakaopulver på alle sider. Kan for eksempel serveres som tilbehør til friske bær pyntet med mynteblade.

Opskrifts-ID: 213

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Hak chokoladen groft, og smelt den i et varmt vandbad. Rør fløden og sojasaucen i. Hæld chokoladeblandingen i en form (ca. 10 x 10 cm) foret med husholdningsfilm. Dæk formen til, og stil den i køleskabet i mindst 2 timer.

Tag chokoladeblandingen ud af formen, skær den i ca. 2 x 2 cm store tern, og drys stykkerne med kakaopulver på alle sider. Kan for eksempel serveres som tilbehør til friske bær pyntet med mynteblade.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.