Chokoladekonfekt med sojasauce
Samlet tid140 min.
140 min.Arbejdstid
Næringsindhold:209 kJ / 49 kcal
3,3 gFedt
0,6 gProtein
4,3 gKulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Hak chokoladen groft, og smelt den i et varmt vandbad. Rør fløden og sojasaucen i. Hæld chokoladeblandingen i en form (ca. 10 x 10 cm) foret med husholdningsfilm. Dæk formen til, og stil den i køleskabet i mindst 2 timer.
Step 2
Tag chokoladeblandingen ud af formen, skær den i ca. 2 x 2 cm store tern, og drys stykkerne med kakaopulver på alle sider. Kan for eksempel serveres som tilbehør til friske bær pyntet med mynteblade.
Opskrifts-ID: 213
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide