Chokolade eggnog
Fyr op under dine festlige sammenkomster med denne fyldige chokolade-æggepunch. Den behagelige blanding af chokolade, mynte og julede krydderier indfanger julens ånd i hver eneste tår.
Fremgangsmåde
Step 1
2 æggeblommer – 40 ml myntesirup – 400 ml mælk – 2 skvæt Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 tsk. stødt kanel – 2 tsk. stødt muskatnød – 4 spsk. usødet kakaopulver
Bland alle ingredienserne, med undtagelse af æggeblommerne, i en gryde. Varm langsomt blandingen op til en fyldig, varm kakao. Hæld derefter langsomt blandingen over æggeblommerne under konstant omrøring for at temperere dem. Hæld blandingen tilbage i gryden og opvarm den forsigtigt, indtil den er varm.
Step 2
2 spsk. portioner flødeskum – Skinnende blå sukkerperler som pynt – 2 myntetoppe (de øverste blade fra mynteplanten, ca. 1 cm store)
Hæld blandingen i krus, og pynt med flødeskum, blå sukkerperler og mynte.
Opskrifts-ID: 1401
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide