Chokolade eggnog
Chokolade eggnog

Chokolade eggnog

Samlet tid10 min.
5 min.Arbejdstid
5 min.Tilberedningstid

Fyr op under dine festlige sammenkomster med denne fyldige chokolade-æggepunch. Den behagelige blanding af chokolade, mynte og julede krydderier indfanger julens ånd i hver eneste tår.

Ingredienser

2 Portioner
2 
æggeblommer
40 ml
myntesirup
400 ml
mælk
2 tsk.
stødt kanel
2 tsk.
stødt muskatnød
4 spsk.
usødet kakaopulver
2 spsk.
portioner flødeskum
Skinnende blå sukkerperler som pynt
2 
myntetoppe (de øverste blade fra mynteplanten, ca. 1 cm store)
Næringsindhold:1209 kJ / 289 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

2  æggeblommer – 40 ml myntesirup – 400 ml mælk – 2 skvæt Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 tsk. stødt kanel – 2 tsk. stødt muskatnød – 4 spsk. usødet kakaopulver

Bland alle ingredienserne, med undtagelse af æggeblommerne, i en gryde. Varm langsomt blandingen op til en fyldig, varm kakao. Hæld derefter langsomt blandingen over æggeblommerne under konstant omrøring for at temperere dem. Hæld blandingen tilbage i gryden og opvarm den forsigtigt, indtil den er varm. 

Step 2

2 spsk. portioner flødeskum – Skinnende blå sukkerperler som pynt – 2  myntetoppe (de øverste blade fra mynteplanten, ca. 1 cm store)

Hæld blandingen i krus, og pynt med flødeskum, blå sukkerperler og mynte.

Opskrifts-ID: 1401

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 æggeblommer – 40 ml myntesirup – 400 ml mælk – 2 skvæt Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 tsk. stødt kanel – 2 tsk. stødt muskatnød – 4 spsk. usødet kakaopulver

Bland alle ingredienserne, med undtagelse af æggeblommerne, i en gryde. Varm langsomt blandingen op til en fyldig, varm kakao. Hæld derefter langsomt blandingen over æggeblommerne under konstant omrøring for at temperere dem. Hæld blandingen tilbage i gryden og opvarm den forsigtigt, indtil den er varm. 

2 spsk. portioner flødeskum – Skinnende blå sukkerperler som pynt – 2 myntetoppe (de øverste blade fra mynteplanten, ca. 1 cm store)

Hæld blandingen i krus, og pynt med flødeskum, blå sukkerperler og mynte.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.