Champignons med spinatfyld

Samlet tid 40 min.
25 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

Champignons med spinatfyld - vegetarisk tilberedt perfekt på grill Champignons med spinatfyld på grill. I dag viser KIKKOMAN, hvordan denne vegetariske klassiker tilberedes på grillen, perfekt krydret med KIKKOMAN sojasauce. Forvæn dine gæster bedst med smagen af hjemlige champignons.

Ingredienser

4 Portioner
8 
kæmpechampignons
50 g
bladspinat
1 
rød peberfrugt
1 
rødløg
1 spsk.
smør
friskmalet hvid peber
75 g
urteflødeost
Næringsindhold: 670 kJ  /  160 kcal
9 g Fedt
14 g Protein
6 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Champignonsene renses (vaskes ikke). Drej stilkene ud og hak dem fint, hovederne lægges til side. Spinaten vaskes og hakkes fint, og peberfrugterne vaskes også og skæres i små terninger. Pil løgene og hak dem groft.

Step 2

Smørret smeltes i en gryde på den varme grill og løgene svitses til de er gyldenbrune. Champignonstilke, spinat og peberfrugtterninger tilsættes og røres sammen. Dampes med Kikkoman Sojasauce og det hele smages til med peber.

Step 3

Lad grøntsagerne køle lidt af, rør derefter flødeosten i. Smages til med peber endnu en gang. Champignonhovederne fyldes med grøntsagerne.

Step 4

Champignonsene grilles indirekte i 10-15 minutter (alt efter størrelse), eventuelt på en grillplanke.

Opskrifts-ID: 958

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Champignonsene renses (vaskes ikke). Drej stilkene ud og hak dem fint, hovederne lægges til side. Spinaten vaskes og hakkes fint, og peberfrugterne vaskes også og skæres i små terninger. Pil løgene og hak dem groft.

Smørret smeltes i en gryde på den varme grill og løgene svitses til de er gyldenbrune. Champignonstilke, spinat og peberfrugtterninger tilsættes og røres sammen. Dampes med Kikkoman Sojasauce og det hele smages til med peber.

Lad grøntsagerne køle lidt af, rør derefter flødeosten i. Smages til med peber endnu en gang. Champignonhovederne fyldes med grøntsagerne.

Champignonsene grilles indirekte i 10-15 minutter (alt efter størrelse), eventuelt på en grillplanke.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.