Champignons med spinatfyld
Champignons med spinatfyld - vegetarisk tilberedt perfekt på grill Champignons med spinatfyld på grill. I dag viser KIKKOMAN, hvordan denne vegetariske klassiker tilberedes på grillen, perfekt krydret med KIKKOMAN sojasauce. Forvæn dine gæster bedst med smagen af hjemlige champignons.
Fremgangsmåde
Step 1
Champignonsene renses (vaskes ikke). Drej stilkene ud og hak dem fint, hovederne lægges til side. Spinaten vaskes og hakkes fint, og peberfrugterne vaskes også og skæres i små terninger. Pil løgene og hak dem groft.
Step 2
Smørret smeltes i en gryde på den varme grill og løgene svitses til de er gyldenbrune. Champignonstilke, spinat og peberfrugtterninger tilsættes og røres sammen. Dampes med Kikkoman Sojasauce og det hele smages til med peber.
Step 3
Lad grøntsagerne køle lidt af, rør derefter flødeosten i. Smages til med peber endnu en gang. Champignonhovederne fyldes med grøntsagerne.
Step 4
Champignonsene grilles indirekte i 10-15 minutter (alt efter størrelse), eventuelt på en grillplanke.
Opskrifts-ID: 958
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide