Asiatisk nytårssalat
Fremgangsmåde
Kog nudlerne al dente i en stor gryde med kogende vand efter anvisningen på pakken. Skyl og rens sukkerærterne, og skær dem i fine strimler. Skær peberfrugterne og chilien i halve, udkern dem, og skyl dem. Snit peberfrugterne i strimler og chilien i fine tern.
Rens hvidkålen, og snit den i meget fine strimler. Rør olie, sojasauce, eddike og koriander sammen, og smag til med peber, ingefær og honning.
Bland nudlerne, sukkerærterne, peberfrugterne, chilien og hvidkålen sammen med dressingen, og lad salaten hele trække lidt, før den serveres.
Tip
Hvis du hælder lidt sojasauce i kogevandet, får nudlerne allerede et pikant pift under kogningen.
Du kan evt. gøre hvidkålen lettere at fordøje ved at blanchere kålstrimlerne kort i kogende vand.
Opskrifts-ID: 384
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide