

Klassiske Fukuoka ramen
Fremgangsmåde
Step 1

Kog nudlerne al dente, og brus dem over med koldt vand. Kog spinaten i 1 sekund, og køl den straks af i iskoldt vand. Prik æggene, og kog dem 6 minutter i kogende vand, til de er smilende. Hæld kogevandet fra, og køl æggene af i koldt vand.
Step 2

Hæld vandet fra bambusskuddene. Snit forårsløgene og tangpladerne i tynde skiver. Skræl ingefæren, og skær den i 4 tynde skiver (en til hver tallerken) Rist sesamfrøene gyldne på en pande under omrøring. Skær svinestegen og kyllingebrystet i skiver.
Step 3

Varm 4 suppeskåle op, og kom 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce og 1 tsk. fiskesauce i hver af de forvarmede skåle. Fordel fyldet i skålene, og fyld op med kogende varm bouillon. Pil æggene, skær dem i halve, og server et halvt æg til hver portion. Krydr evt. med peber.
Opskrifts-ID: 238
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide








![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)










