![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/2/a/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Mobile_Header_01415c47da.webp)
![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_7f6137e576.webp)
Salat med gulerod, ingefær og nødder
Denne friske gulerodssalat med ingefær er fyldt med smag og sprødhed. Kikkoman ponzu yuzu sojasauce har en citrusagtig note, mens macadamianødder og edamame giver knas og næring. Salaten er perfekt som let snack eller tilbehør til asiatiske retter.
Fremgangsmåde
Step 1

5 store gulerødder – 3 spsk. Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft – 2 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – ½ tsk. gurkemeje – 1 tsk. revet ingefær
Skræl gulerødderne og riv dem i tynde strimler. Bland dem med Kikkoman ponzu yuzu sojasauce, Kikkoman sesamolie, gurkemeje og revet ingefær. Lad det stå og trække i 10 minutter.
Step 2

200 g kogte edamamebønner – 1 bundt frisk koriander – 80 g macadamianødder
Bland de marinerede gulerødder med edamame, frisk koriander og macadamianødder.
Opskrifts-ID: 1577
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide