Rødkålssalat med cashewnødder og ærter
Rødkålssalat med cashewnødder og ærter

Rødkålssalat med cashewnødder og ærter

Samlet tid 15 min.
15 min. Arbejdstid

Knald på smagen og fyldt med farver – denne rødkålssalat med grøntsager rundes af med cashewnødder, sorte sesamfrø og frisk koriander. Den er vendt i en cremet dressing med Kikkoman kimchi chilisauce og sesamolie.

Ingredienser

2 Portioner

Salat:

150 g
rødkål
1 nip
salt
80 g
gulerod
80 g
rød peberfrugt
80 g
sukkerærter
1 
hakket forårsløg med grønne toppe
20 g
radisespirer
2 spsk.
hakket frisk koriander

Dressing:

1 spsk.
friskpresset mandarinsaft
1 spsk.
peanutbutter
1 tsk.
ahornsirup
 ½ spsk.
vand

Derudover:

20 g
cashewnødder
2 tsk.
sorte sesamfrø
Næringsindhold:1.086 kJ / 258 kcal
16 gFedt
8 gProtein
24 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

150 g rødkål – 1 nip salt – 80 g gulerod – 80 g rød peberfrugt – 80 g sukkerærter – 1  hakket forårsløg med grønne toppe – 20 g radisespirer – 2 spsk. hakket frisk koriander

Skær rødkålen i fine strimler, drys med salt og masser kålen let med dine hænder for at blødgøre den. Skræl guleroden og skær den i juliennestrimler. Skær rød peberfrugt i strimler, og skær sukkerærterne diagonalt i mindre stykker. Læg grøntsagerne i en skål, og tilsæt det hakkede forårsløg, radisespirer og koriander. Bland det hele godt sammen.

Step 2

1 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi1 spsk. friskpresset mandarinsaft – 1 spsk. peanutbutter – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. ahornsirup – 1 tsk. Kikkoman Kryddersauce for Sushiris (125ml) ½ spsk. vand – 20 g cashewnødder – 2 tsk. sorte sesamfrø

Bland dressingen sammen i en anden skål af Kikkoman kimchi chilisauce, mandarinsaft, peanutbutter, Kikkoman sesamolie, ahornsirup, Kikkoman krydderi til sushiris og vand. Hæld dressingen over salaten, og bland det hele godt sammen. Rist cashewnødderne på en tør pande, lad dem køle af, og hak dem. Drys dem over salaten sammen med de sorte sesamfrø, og server salaten.

Tip

Du kan bruge gul eller grøn peber i stedet for rød. Rødkål kan erstattes af hvidkål eller spidskål.

Opskrifts-ID: 1583

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

150 g rødkål – 1 nip salt – 80 g gulerod – 80 g rød peberfrugt – 80 g sukkerærter – 1 hakket forårsløg med grønne toppe – 20 g radisespirer – 2 spsk. hakket frisk koriander

Skær rødkålen i fine strimler, drys med salt og masser kålen let med dine hænder for at blødgøre den. Skræl guleroden og skær den i juliennestrimler. Skær rød peberfrugt i strimler, og skær sukkerærterne diagonalt i mindre stykker. Læg grøntsagerne i en skål, og tilsæt det hakkede forårsløg, radisespirer og koriander. Bland det hele godt sammen.

1 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi1 spsk. friskpresset mandarinsaft – 1 spsk. peanutbutter – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. ahornsirup – 1 tsk. Kikkoman Kryddersauce for Sushiris (125ml) ½ spsk. vand – 20 g cashewnødder – 2 tsk. sorte sesamfrø

Bland dressingen sammen i en anden skål af Kikkoman kimchi chilisauce, mandarinsaft, peanutbutter, Kikkoman sesamolie, ahornsirup, Kikkoman krydderi til sushiris og vand. Hæld dressingen over salaten, og bland det hele godt sammen. Rist cashewnødderne på en tør pande, lad dem køle af, og hak dem. Drys dem over salaten sammen med de sorte sesamfrø, og server salaten.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.