

Rødkålssalat med cashewnødder og ærter
Knald på smagen og fyldt med farver – denne rødkålssalat med grøntsager rundes af med cashewnødder, sorte sesamfrø og frisk koriander. Den er vendt i en cremet dressing med Kikkoman kimchi chilisauce og sesamolie.
Ingredienser
Salat:
Dressing:
Derudover:
Fremgangsmåde
Step 1

150 g rødkål – 1 nip salt – 80 g gulerod – 80 g rød peberfrugt – 80 g sukkerærter – 1 hakket forårsløg med grønne toppe – 20 g radisespirer – 2 spsk. hakket frisk koriander
Skær rødkålen i fine strimler, drys med salt og masser kålen let med dine hænder for at blødgøre den. Skræl guleroden og skær den i juliennestrimler. Skær rød peberfrugt i strimler, og skær sukkerærterne diagonalt i mindre stykker. Læg grøntsagerne i en skål, og tilsæt det hakkede forårsløg, radisespirer og koriander. Bland det hele godt sammen.
Step 2

1 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi – 1 spsk. friskpresset mandarinsaft – 1 spsk. peanutbutter – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 tsk. ahornsirup – 1 tsk. Kikkoman Kryddersauce for Sushiris (125ml) – ½ spsk. vand – 20 g cashewnødder – 2 tsk. sorte sesamfrø
Bland dressingen sammen i en anden skål af Kikkoman kimchi chilisauce, mandarinsaft, peanutbutter, Kikkoman sesamolie, ahornsirup, Kikkoman krydderi til sushiris og vand. Hæld dressingen over salaten, og bland det hele godt sammen. Rist cashewnødderne på en tør pande, lad dem køle af, og hak dem. Drys dem over salaten sammen med de sorte sesamfrø, og server salaten.
Tip
Du kan bruge gul eller grøn peber i stedet for rød. Rødkål kan erstattes af hvidkål eller spidskål.
Opskrifts-ID: 1583
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide