Salat med couscous, edamame og wakame
Salat med couscous, edamame og wakame

Salat med couscous, edamame og wakame

Samlet tid 15 min.
15 min. Arbejdstid

Sprøde grøntsager, cremet avocado, edamamebønner, delikat wakame-tang og couscous i en let honning-lime-dressing lavet på Kikkoman poke sauce. Peanuts, spirer og sorte sesamfrø giver denne forfriskende salat masser af smag og ekstra sprødhed.

Ingredienser

2 Portioner

Salat:

6 g
tørret wakame
60 g
gulerod
70 g
frisk agurk
70 g
avocado
 ½ spsk.
limesaft
150 g
kogt perlecouscous
80 g
kogte edamamebønner
2 spsk.
hakket forårsløg med grønne toppe
15 g
mungbønnespirer

Dressing:

 ½ spsk.
limesaft
1 tsk.
honning

Derudover:

15 g
usaltede peanuts
2 tsk.
sorte sesamfrø
2 g
chilitråde
Næringsindhold:1.665 kJ / 398 kcal
23 gFedt
14 gProtein
39 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

6 g tørret wakame – 60 g gulerod – 70 g frisk agurk – 70 g avocado –  ½ spsk. limesaft – 150 g kogt perlecouscous – 80 g kogte edamamebønner – 2 spsk. hakket forårsløg med grønne toppe – 15 g mungbønnespirer

Læg wakame-tang i blød i lunkent vand i ca. 10 minutter. Skræl og riv guleroden groft. Skær agurken i tynde bånd. Skræl og skær avocadoen i skiver, og dryp ½ spsk. limesaft over. Tilsæt grøntsager, drænet wakame, edamamebønner, forårsløg og spirer til couscousen.

Step 2

2 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie ½ spsk. limesaft – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. honning

Bland Kikkoman poke sauce, ½ spsk. limesaft, Kikkoman sesamolie og honning sammen i en lille skål. Hæld dressingen over salaten og vend det hele godt sammen.

Step 3

15 g usaltede peanuts – 2 tsk. sorte sesamfrø – 2 g chilitråde

Rist peanuts på en tør pande, og lad dem køle af. Drys dem over salaten sammen med de sorte sesamfrø, og pynt til sidst med chilitrådene.

Tip

Du kan erstatte perlecouscous med couscous, der kan tilberedes hurtigt. Kogte edamamebønner kan erstattes med edamamebønner på dåse.

Opskrifts-ID: 1581

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

6 g tørret wakame – 60 g gulerod – 70 g frisk agurk – 70 g avocado – ½ spsk. limesaft – 150 g kogt perlecouscous – 80 g kogte edamamebønner – 2 spsk. hakket forårsløg med grønne toppe – 15 g mungbønnespirer

Læg wakame-tang i blød i lunkent vand i ca. 10 minutter. Skræl og riv guleroden groft. Skær agurken i tynde bånd. Skræl og skær avocadoen i skiver, og dryp ½ spsk. limesaft over. Tilsæt grøntsager, drænet wakame, edamamebønner, forårsløg og spirer til couscousen.

2 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie ½ spsk. limesaft – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. honning

Bland Kikkoman poke sauce, ½ spsk. limesaft, Kikkoman sesamolie og honning sammen i en lille skål. Hæld dressingen over salaten og vend det hele godt sammen.

15 g usaltede peanuts – 2 tsk. sorte sesamfrø – 2 g chilitråde

Rist peanuts på en tør pande, og lad dem køle af. Drys dem over salaten sammen med de sorte sesamfrø, og pynt til sidst med chilitrådene.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.