

Salat med couscous, edamame og wakame
Sprøde grøntsager, cremet avocado, edamamebønner, delikat wakame-tang og couscous i en let honning-lime-dressing lavet på Kikkoman poke sauce. Peanuts, spirer og sorte sesamfrø giver denne forfriskende salat masser af smag og ekstra sprødhed.
Ingredienser
Salat:
Dressing:
Derudover:
Fremgangsmåde
Step 1

6 g tørret wakame – 60 g gulerod – 70 g frisk agurk – 70 g avocado – ½ spsk. limesaft – 150 g kogt perlecouscous – 80 g kogte edamamebønner – 2 spsk. hakket forårsløg med grønne toppe – 15 g mungbønnespirer
Læg wakame-tang i blød i lunkent vand i ca. 10 minutter. Skræl og riv guleroden groft. Skær agurken i tynde bånd. Skræl og skær avocadoen i skiver, og dryp ½ spsk. limesaft over. Tilsæt grøntsager, drænet wakame, edamamebønner, forårsløg og spirer til couscousen.
Step 2

2 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie – ½ spsk. limesaft – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 tsk. honning
Bland Kikkoman poke sauce, ½ spsk. limesaft, Kikkoman sesamolie og honning sammen i en lille skål. Hæld dressingen over salaten og vend det hele godt sammen.
Step 3

15 g usaltede peanuts – 2 tsk. sorte sesamfrø – 2 g chilitråde
Rist peanuts på en tør pande, og lad dem køle af. Drys dem over salaten sammen med de sorte sesamfrø, og pynt til sidst med chilitrådene.
Tip
Du kan erstatte perlecouscous med couscous, der kan tilberedes hurtigt. Kogte edamamebønner kan erstattes med edamamebønner på dåse.
Opskrifts-ID: 1581
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide