

Rucolasalat med melon og skinke
Sommersalaten kombinerer sød melon med cremet gorgonzola, røget skinke og pebret rucolasalat. Dressingen af olivenolie, honning og Kikkoman sojasauce med mindre salt tilfører umami til retten og retten er perfekt som let frokost eller flot forret.
Fremgangsmåde
Step 1

1 moden melon
Skær melonen over og fjern kernerne. Brug et melonjern til at skære små kugler ud af frugtkødet, eller skær det i tern. Læg melonen i en skål.
Step 2

100 g gorgonzola – 100 g prosciutto crudo – 30 g rucolasalat
Skær gorgonzolaen i mindre stykker, og riv den røgede skinke i mindre stykker. Skyl og tør rucolasalaten. Tilsæt det hele til skålen med melon, og bland det forsigtigt sammen.
Step 3

2 spsk. olivenolie – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 spsk. balsamicoeddike – 1 tsk. honning – 1 nip knivspids peber – 1 spsk. balsamico glaze
Bland olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt, eddike, honning og peber sammen i en lille skål. Hæld dressingen over salaten, og vend det hele forsigtigt sammen. Server salaten i de udhulede melonskaller og dryp med balsamico glaze.
Opskrifts-ID: 1579
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide