Rucolasalat med melon og skinke
Rucolasalat med melon og skinke

Rucolasalat med melon og skinke

Samlet tid 15 min.
15 min. Arbejdstid

Sommersalaten kombinerer sød melon med cremet gorgonzola, røget skinke og pebret rucolasalat. Dressingen af olivenolie, honning og Kikkoman sojasauce med mindre salt tilfører umami til retten og retten er perfekt som let frokost eller flot forret.

Ingredienser

2 Portioner
1 
moden melon
100 g
gorgonzola
100 g
prosciutto crudo
30 g
rucolasalat
2 spsk.
olivenolie
1 spsk.
balsamicoeddike
1 tsk.
honning
1 nip
knivspids peber
1 spsk.
balsamico glaze
Næringsindhold:984 kJ / 235 kcal
15 gFedt
10 gProtein
13 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1  moden melon

Skær melonen over og fjern kernerne. Brug et melonjern til at skære små kugler ud af frugtkødet, eller skær det i tern. Læg melonen i en skål.

Step 2

100 g gorgonzola – 100 g prosciutto crudo – 30 g rucolasalat

Skær gorgonzolaen i mindre stykker, og riv den røgede skinke i mindre stykker. Skyl og tør rucolasalaten. Tilsæt det hele til skålen med melon, og bland det forsigtigt sammen.

Step 3

2 spsk. olivenolie – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 spsk. balsamicoeddike – 1 tsk. honning – 1 nip knivspids peber – 1 spsk. balsamico glaze

Bland olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt, eddike, honning og peber sammen i en lille skål. Hæld dressingen over salaten, og vend det hele forsigtigt sammen. Server salaten i de udhulede melonskaller og dryp med balsamico glaze.

Opskrifts-ID: 1579

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 moden melon

Skær melonen over og fjern kernerne. Brug et melonjern til at skære små kugler ud af frugtkødet, eller skær det i tern. Læg melonen i en skål.

100 g gorgonzola – 100 g prosciutto crudo – 30 g rucolasalat

Skær gorgonzolaen i mindre stykker, og riv den røgede skinke i mindre stykker. Skyl og tør rucolasalaten. Tilsæt det hele til skålen med melon, og bland det forsigtigt sammen.

2 spsk. olivenolie – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 spsk. balsamicoeddike – 1 tsk. honning – 1 nip knivspids peber – 1 spsk. balsamico glaze

Bland olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt, eddike, honning og peber sammen i en lille skål. Hæld dressingen over salaten, og vend det hele forsigtigt sammen. Server salaten i de udhulede melonskaller og dryp med balsamico glaze.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.