Bønnesalat med avocado og druer
Bønnesalat med avocado og druer

Bønnesalat med avocado og druer

Samlet tid 25 min.
20 min. Arbejdstid
5 min. Tilberedningstid

Søde druer, cremet avocado og møre hestebønner møder sprøde valnødder i denne livlige sommersalat. Den rundes af med chimichurrisauce og er lækker som hovedret eller som tilbehør til frokostretter eller grillet mad.

Ingredienser

2 Portioner
300 g
hestebønner
1 
avocado
300 g
røde vindruer
50 g
valnødder
100 g
feldsalat
 ½ bundt
frisk mynte
1 bundt
frisk persille
2 
frisk oregano
1 
fed hvidløg
 ½ 
chili
3 spsk.
olivenolie
1 spsk.
æblecidereddike
Næringsindhold:2.892 kJ / 691 kcal
44,3 gFedt
22,5 gProtein
65 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

300 g hestebønner – 1  avocado

Kog hestebønnerne kort, indtil de er møre, men stadig faste. Fjern derefter skallerne. Skær avocadoen i skiver.

Step 2

300 g røde vindruer – 50 g valnødder – 100 g feldsalat –  ½ bundt frisk mynte –  ½ bundt frisk persille – 1  kvist frisk oregano

Bland avocado, bønner, vindruer, valnødder, feldsalat og krydderurter i en skål.

Step 3

1  fed hvidløg –  ½  chili –  ½ bundt frisk persille – 1  kvist frisk oregano – 3 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Tamari Glutenfri Sojasauce1 spsk. æblecidereddike

Hak hvidløg, chili og krydderurter fint. Bland med olivenolie, Kikkoman glutenfri sojasauce og æblecidereddike. Dryp chimichurrisaucen over salaten.

Opskrifts-ID: 1580

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

300 g hestebønner – 1 avocado

Kog hestebønnerne kort, indtil de er møre, men stadig faste. Fjern derefter skallerne. Skær avocadoen i skiver.

300 g røde vindruer – 50 g valnødder – 100 g feldsalat – ½ bundt frisk mynte – ½ bundt frisk persille – 1 kvist frisk oregano

Bland avocado, bønner, vindruer, valnødder, feldsalat og krydderurter i en skål.

1 fed hvidløg – ½ chili – ½ bundt frisk persille – 1 kvist frisk oregano – 3 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Tamari Glutenfri Sojasauce1 spsk. æblecidereddike

Hak hvidløg, chili og krydderurter fint. Bland med olivenolie, Kikkoman glutenfri sojasauce og æblecidereddike. Dryp chimichurrisaucen over salaten.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.