

Bønnesalat med avocado og druer
Søde druer, cremet avocado og møre hestebønner møder sprøde valnødder i denne livlige sommersalat. Den rundes af med chimichurrisauce og er lækker som hovedret eller som tilbehør til frokostretter eller grillet mad.
Fremgangsmåde
Step 1

300 g hestebønner – 1 avocado
Kog hestebønnerne kort, indtil de er møre, men stadig faste. Fjern derefter skallerne. Skær avocadoen i skiver.
Step 2

300 g røde vindruer – 50 g valnødder – 100 g feldsalat – ½ bundt frisk mynte – ½ bundt frisk persille – 1 kvist frisk oregano
Bland avocado, bønner, vindruer, valnødder, feldsalat og krydderurter i en skål.
Step 3

1 fed hvidløg – ½ chili – ½ bundt frisk persille – 1 kvist frisk oregano – 3 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Tamari Glutenfri Sojasauce – 1 spsk. æblecidereddike
Hak hvidløg, chili og krydderurter fint. Bland med olivenolie, Kikkoman glutenfri sojasauce og æblecidereddike. Dryp chimichurrisaucen over salaten.
Opskrifts-ID: 1580
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide