[Translate to Dänemark:]
[Translate to Dänemark:]

Salat med kinakål og spinat

Samlet tid 15 min.
15 min. Arbejdstid

Let, sprød og fyldt med grøn energi – perfekt som let frokostret, en let aftensret på en varm dag eller som tilbehør til hovedretter og grillmad.

Ingredienser

2 Portioner
1 
kinakål
1 
lang agurk
1 
glaskål
1 bundt
purløg
1 
kvist frisk mynte
50 g
spinat
1 
lille løg
1 
fed hvidløg
3 spsk.
olivenolie
1 spsk.
citronsaft
1 spsk.
gærflager
2 spsk.
ristede cashewnødder
Næringsindhold:1.922 kJ / 459 kcal
30,6 gFedt
15,1 gProtein
40,3 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1  kinakål – 1  lang agurk – 1  glaskål – 1 bundt purløg – 1  frisk mynte

Riv kålen fint, og skær glaskålen i tern. Fjern kernerne fra agurken og gem dem i en skål. Skær resten af agurken i skiver. Bland grøntsagerne med hakket purløg og mynteblade.

Step 2

50 g spinat – 1  lille løg – 1  fed hvidløg – 3 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 spsk. Kikkoman Kryddersauce for Sushiris (125ml)1 spsk. citronsaft – 1 spsk. gærflager – 2 spsk. ristede cashewnødder

Blend spinat, løg, hvidløg og kernerne fra agurken til en jævn sauce sammen med olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt, Kikkoman krydderi til sushiris, citronsaft, gærflager og cashewnødder. Hæld dressingen over grøntsagerne og bland det hele godt sammen.

Opskrifts-ID: 1578

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 kinakål – 1 lang agurk – 1 glaskål – 1 bundt purløg – 1 frisk mynte

Riv kålen fint, og skær glaskålen i tern. Fjern kernerne fra agurken og gem dem i en skål. Skær resten af agurken i skiver. Bland grøntsagerne med hakket purløg og mynteblade.

50 g spinat – 1 lille løg – 1 fed hvidløg – 3 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 spsk. Kikkoman Kryddersauce for Sushiris (125ml)1 spsk. citronsaft – 1 spsk. gærflager – 2 spsk. ristede cashewnødder

Blend spinat, løg, hvidløg og kernerne fra agurken til en jævn sauce sammen med olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt, Kikkoman krydderi til sushiris, citronsaft, gærflager og cashewnødder. Hæld dressingen over grøntsagerne og bland det hele godt sammen.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.