![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/7/a/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Mobile_Header_c547786370.webp)
![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_603b9d1582.webp)
Salat med kinakål og spinat
Let, sprød og fyldt med grøn energi – perfekt som let frokostret, en let aftensret på en varm dag eller som tilbehør til hovedretter og grillmad.
Fremgangsmåde
Step 1

1 kinakål – 1 lang agurk – 1 glaskål – 1 bundt purløg – 1 frisk mynte
Riv kålen fint, og skær glaskålen i tern. Fjern kernerne fra agurken og gem dem i en skål. Skær resten af agurken i skiver. Bland grøntsagerne med hakket purløg og mynteblade.
Step 2

50 g spinat – 1 lille løg – 1 fed hvidløg – 3 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 spsk. Kikkoman Kryddersauce for Sushiris (125ml) – 1 spsk. citronsaft – 1 spsk. gærflager – 2 spsk. ristede cashewnødder
Blend spinat, løg, hvidløg og kernerne fra agurken til en jævn sauce sammen med olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt, Kikkoman krydderi til sushiris, citronsaft, gærflager og cashewnødder. Hæld dressingen over grøntsagerne og bland det hele godt sammen.
Opskrifts-ID: 1578
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide