

Poke-mayo dip med æg og avocado
Rør en cremet mayo-dip sammen med æg, avocado og syrlig Kikkoman poke sauce. Smør den på et sprødt ristet baguette eller dryp den over friske grøntsager, kiks eller din yndlingsfingermad.
Fremgangsmåde
Step 1

2 hårdkogte æg – 100 g avocado – 2 forårsløg – 3 soltørrede tomater i olie
Pil æggene og hak dem fint. Hak avocado, forårsløg og tomater fint og bland det hele sammen.
Step 2

4 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie – 50 g mayonnaise – 1 spsk. balsamicoeddike – 1 tsk. hakket persille – 1 nip chilipulver – Friskmalet peber
Bland de hakkede ingredienser med Kikkoman poke sauce, mayonnaise, eddike, persille, chilipulver og peber.
Step 3

1 baguette – 4 grønne asparges – 1 tsk. salt – 1 gulerod – ½ agurk – 2 stængler selleri
Skær baguetten i skiver og rist dem på en pande. Blancher asparges i saltet vand i ca. 3 minutter. Skær gulerod, agurk, selleri og asparges i stave. Server baguetteskiverne og grøntsagsstavene sammen med dippen.
Opskrifts-ID: 1256
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide