Poke-mayo dip med æg og avocado
Poke-mayo dip med æg og avocado

Poke-mayo dip med æg og avocado

3,7 3 Bedømmelse
Samlet tid25 min.
20 min.Arbejdstid
5 min.Tilberedningstid

Rør en cremet mayo-dip sammen med æg, avocado og syrlig Kikkoman poke sauce. Smør den på et sprødt ristet baguette eller dryp den over friske grøntsager, kiks eller din yndlingsfingermad.

Ingredienser

2 Portioner
2 
hårdkogte æg
100 g
avocado
2 
forårsløg
3 
soltørrede tomater i olie
50 g
mayonnaise
1 tsk.
balsamicoeddike
1 tsk.
hakket persille
1 nip
knivspids chilipulver
Friskmalet peber
1 
baguette
4 
grønne asparges
1 tsk.
salt
1 
gulerod
 ½ 
agurk
2 
stængler selleri
Næringsindhold:2957 kJ / 706 kcal
35 gFedt
20,6 gProtein
72 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

2  hårdkogte æg – 100 g avocado – 2  forårsløg – 3  soltørrede tomater i olie

Pil æggene og hak dem fint. Hak avocado, forårsløg og tomater fint og bland det hele sammen.

Step 2

4 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie50 g mayonnaise – 1 spsk. balsamicoeddike – 1 tsk. hakket persille – 1 nip chilipulver – Friskmalet peber

Bland de hakkede ingredienser med Kikkoman poke sauce, mayonnaise, eddike, persille, chilipulver og peber.

Step 3

1  baguette – 4  grønne asparges – 1 tsk. salt – 1  gulerod –  ½  agurk – 2  stængler selleri

Skær baguetten i skiver og rist dem på en pande. Blancher asparges i saltet vand i ca. 3 minutter. Skær gulerod, agurk, selleri og asparges i stave. Server baguetteskiverne og grøntsagsstavene sammen med dippen.

Opskrifts-ID: 1256

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 hårdkogte æg – 100 g avocado – 2 forårsløg – 3 soltørrede tomater i olie

Pil æggene og hak dem fint. Hak avocado, forårsløg og tomater fint og bland det hele sammen.

4 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie50 g mayonnaise – 1 spsk. balsamicoeddike – 1 tsk. hakket persille – 1 nip chilipulver – Friskmalet peber

Bland de hakkede ingredienser med Kikkoman poke sauce, mayonnaise, eddike, persille, chilipulver og peber.

1 baguette – 4 grønne asparges – 1 tsk. salt – 1 gulerod – ½ agurk – 2 stængler selleri

Skær baguetten i skiver og rist dem på en pande. Blancher asparges i saltet vand i ca. 3 minutter. Skær gulerod, agurk, selleri og asparges i stave. Server baguetteskiverne og grøntsagsstavene sammen med dippen.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.