Mexicansk majssalat / Esquites
Dette er en enkel og nem opskrift på en majssalat. Du kan tilføje lidt sorte bønner, hvis du har lyst til det. Majssalaten er lækkert tilbehør til tacos eller nachos.
Fremgangsmåde
Step 1
Opvarm en pande med olie. Skær majskernerne fra kolben eller optø de frosne majs.
Step 2
Steg majsene indtil de tager en smule farve. Det tager ca. 4-5 minutter.
Step 3
Kom majsene i en skål og tilsæt finthakkede forårsløg og chili og bland også bønnerne i. Rør mayonnaise, chilipulver, limesaft og teriyaki marinade i. Lige før servering tilføjes finthakket koriander og revet ost. Du kan pynte salaten med ekstra korianderblade.
Opskrifts-ID: 1061
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide