

Kylling marineret i røget whisky
Indfang Highland-ånden med saftig kylling marineret i røget whisky. Retten forfines med Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning, som både tilføjer sødme og giver den en krydret harmoni. Dette kaledoniske kulinariske eventyr rundes af med frisk hvidløg og en smagfuld sennep.
Fremgangsmåde
Step 1

3 fed hvidløg – 3 spsk. sennep – 4 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning – ½ spsk. honning (eller brun farin) – 4 spsk. whisky – 1 nip peber
Pres hvidløg og tilsæt sennep, Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning, honning (eller brun farin), whisky og peber. Bland det hele godt sammen.
Step 2

400 g kyllingelår
Vend kyllingelårene i marinaden og stil dem på køl i minimum 2 timer.
Step 3

1 kvist frisk rosmarin – 1 citron – 1 knold hvidløg
Bag kyllingelårene i en ovn (35-45 minutter ved 180 °C) eller grill dem (ca. 30 minutter på en forvarmet rist).
Du kan forfine retten ved at pynte med en kvist af frisk rosmarin, grillede citronbåde og ristede halve hvidløg.
Tip:
Retten smager godt sammen med ris, brød eller grillet baguette.
Opskrifts-ID: 1229
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide