Kold peberfrugt- og tomatsuppe med chili og mynte

Samlet tid 8 min.
8 min. Arbejdstid

Denne pikante sommersuppe får sin intense farve fra friske, gule peberfrugter og tomater. Den er hurtig og nem at tilberede og serveres kold, enten som forret eller som hovedret. Chilien giver et dejligt pift til retten og suppen er egnet til vegetarer.

Ingredienser

2 Portioner
5 
gule tomater
1 
gul peberfrugt
1 
lille løg
50 ml
olivenolie
150 ml
koldt vand
1 bundt
basilikum
1 bundt
koriander
Et par mynteblade
2 nip
knivspidser peber

Derudover:

1 
chili
Enkelte blade frisk mynte som pynt
2 spsk.
spsk. solsikkefrø
Næringsindhold: 1817 kJ  /  434 kcal
32 g Fedt
10 g Protein
23 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Blend de vaskede grøntsager med olivenolie, vand og krydderurter.

Step 2

Krydr efter smag og behag med Kikkoman Ponzu citrus sojasauce og peber.

Step 3

Server suppen med hakket chili, mynte og solsikkekerner.

Opskrifts-ID: 1140

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Blend de vaskede grøntsager med olivenolie, vand og krydderurter.

Krydr efter smag og behag med Kikkoman Ponzu citrus sojasauce og peber.

Server suppen med hakket chili, mynte og solsikkekerner.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.